Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elvitte a bugyimat? Mi legyen?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvitte a bugyimat? Mi legyen?Szóljak Neki? Nagyon ciki?Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Kedves fiatalemberrel randizom már lassan egy hónapja. Nagyon jól alakul minden, tegnap este felhívtam magamhoz. Nagyon jól telt az éjszaka, reggel elment haza.A fekete leves akkor jött amikor észrevettem, hogy a mosógépől hiányzik az este beledobott használt bugyim. Elvitte magával szerintem, ha csak nem a manók lopták ki😁

nov. 9. 12:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
12%

Hat igy jartal...

A pasik szeretik elvinni, nem csak veled tortent ilyen :)

nov. 9. 12:42
 2/18 anonim ***** válasza:
20%
Én is jártam így még a kis nuni törölközőt is elvitte
nov. 9. 12:45
 3/18 A kérdező kommentje:
Halál ciki rákérdezni, inkább nem szólok Neki semmit😂
nov. 9. 12:46
 4/18 anonim ***** válasza:
39%
Hát én ilyenről még nem is hallottam. Lehet csak máshová tetted... De ha vitte, hát vigye.
nov. 9. 12:54
 5/18 anonim ***** válasza:
24%
De gáz vagy.
nov. 9. 12:54
 6/18 anonim ***** válasza:
54%
Én a második eset után, megkértem, hogy hozzon újakat helyettük 😅. Vett 4 db-ot
nov. 9. 12:55
 7/18 A kérdező kommentje:
Utolsónak, miért is vagyok gáz?
nov. 9. 12:56
 8/18 A kérdező kommentje:
Bocsi 5.-nek ment
nov. 9. 12:56
 9/18 anonim ***** válasza:
33%

Biztos belement a bugyi a mosógépbe?

Nem a dob mellé ment, vagy a gép mögé?

Vannak ilyen bugyifétises alakok, de minek vinné el, ha téged is megkaphat?

Ezt olyanok csinálják inkább, akiknek csak álom az adott hölgy.

nov. 9. 13:25
 10/18 anonim ***** válasza:
85%
Hát ha biztos vagy benne 100%-ig, hogy elvitte, de amúgy rendben van a pasi és tervezel még vele a továbbiakban, vagyis nem zavar egy ilyen fétis, akkor azt tenném, amit a 6-os írt, vagyis megkérném, hogy hozzon újakat helyette. :D
nov. 9. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!