Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elment, nem tudom, hol van, és elvitte a lányom. Mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Sajnos volt egy nagyon durva veszekedésünk. Nagyon ideges lett, és le akarta tenni a picit (2 éves), és annyira durván tette le, hogy észre se vette, hogy az a műanyag sz@r ott van, és a gyereknek megsérült a szája, tiszta vér volt. Nem vagyok rá büszke, bár ne tettem volna, de akkora pofont adtam neki, hogy a falon koppant. Felvettem a kicsit, és letöröltem a vért róla, párommal nem is törödtem. Reggel itthon voltak, ahogy hazaértem, vettem észre, hogy elment, és elvitte a lányom is. A rendőrség sz@rik mindenre, mert hogy elment, nem eltűnt. Letiltotta a számom, és messengerről is letiltott.ma 13:07
11/24 A kérdező kommentje:
9 Mivel eleinte nem laktunk együtt, a párom és a lányom lakcíme a párom szüleihez van bejelentve.
ma 13:32
12/24 anonim válasza:
Na, így valóban nincs mit tennie a rendőrségnek. Amíg nincs határozat arról, hogy melyikőtök lesz a gondviselő, illetve hogy alakul a láthatás, addig a gyerek jelenleg jogilag ott van, ahol lennie kell.
14/24 anonim válasza:
Utolsó válaszod alapján egészen más a helyzet: Jogosan tartózkodhatnak a bejelentett lakcímükön, és ha oda mész, rendőrt hívhatnak és elvitethetnek, hiszen neked ahhoz a címhez semmi közöd. Ha házasok vagytok vagy van apasági nyilatkozatotok, láthatást kérvényezhetsz a bíróságon, egyebet nem tehetsz. Fuh istenem, mekkora szerencséje van a párodnak, hogy nem piszkált bele a lakcímeikbe és nem kényszerül a gyerekkel veled közös lakásba. Gondolom mindig is érezte hogy egy bántalmazó vagy, és jól fog még jönni a menekülő útvonal.
15/24 anonim válasza:
39 évesen egy 23 évessel, mellé még elmeroggyant is vagy... gratulálok. Bár a lírtak alapján a nő se 100-as... Csak a gyereket sajnálom, hogy két arra alkalmatlan ember fogja félig meddig felnevelni. Nagyon nem kéne hagyni, hogy mindenki úgy szaporodjon, ahogy akar.
16/24 anonim válasza:
Inkább arról van szó, hogy nem volt saját lakása ennek a csajnak aki ilyen fiatalon összeállt és még gyereket is szült egy ennyivel idősebb krapektól.Nem hinném, hogy 20 évesen menekülő útvonalat keresett.Nem szokott ennyi eszük lenni.Ha lett volna, nem áll le vele, pláne nem szül gyereket is.
17/24 anonim válasza:
16, jogos. Akkor még nem láttam, hogy ki hány éves.
18/24 anonim válasza:
Ő véletlen csinálta az az baleset volt míg te már a veszekedés alkalmával tudtad hogy megfogod ütni.. jobbik esetben ő jelenthet fel téged. Eddig is egy agresszív állat lehettél . Gondolkodj el.
19/24 anonim válasza:
Szerintem azon kívül, hogy türelmesen vársz, nem csinálhatsz semmit. Lehet, hogy felkereste a NANE-t. Ilyen esetben a 2 éves kislányod lelki fejlődésére is rossz hatással vagy (vered az anyját a szeme láttára) és el is tilthatnak hivatalból a gyerekedtől.
20/24 anonim válasza:
Igy szokott kezdodni sok esetben egy nagy pofon aztan jonnek a furvabb dolgok. Ha le lepett akkor ez sanszos , hogy nem az elso esett volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!