Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A konfliktuskerülő nem tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A konfliktuskerülő nem tud egyenesen szakítani? Nem tudja nyíltan leirni, hogy vége, ne keressük egymást többé? Helyette mit csinál?

Figyelt kérdés
febr. 1. 22:32
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
De, én írtam az 1-es választ is, a ghosting az ő értelmezésében olyasmi, amivel a másikat még a legkevésbé bántja. Nem fog semmit a fejére olvasni. Pláne ha olyan előzmény volt, hogy szerinte a másiknak sem kell ő. Úgy meg minek tiltani, hisz amúgy sem keres senki senkit.
febr. 2. 00:00
 12/45 anonim ***** válasza:
Na szóval én az 1-es, 9-es és 11-es válaszokat írtam, 7-essel nem egyezik a véleményem.
febr. 2. 00:08
 13/45 A kérdező kommentje:
11# itt arról nincs szó, a másik fél keresi
febr. 2. 00:08
 14/45 A kérdező kommentje:
7# melyik részével nem értesz egyet a 7-esnek?
febr. 2. 00:10
 15/45 anonim ***** válasza:
Ez a lassú kivonulás azért csak kíméletesebb jóval mint hirtelen eltűnni.
febr. 2. 00:10
 16/45 A kérdező kommentje:
15# akkor alkalmazzák a konfliktuskerülők?
febr. 2. 00:13
 17/45 anonim ***** válasza:
Ha adva van egy konfliktuskerülő, aki szakítani akar, a másik meg mindig keresi, de nem meri neki azt mondani, hogy haggyámábékén akkor tiltaná is szerintem. Slow fade-el csak beleragadna a konfliktusba, elhúzná, az nem menekülés.
febr. 2. 00:16
 18/45 A kérdező kommentje:
17# igen, nekem is ez lenne logikus, akkor tiltaná a másik félt, ha az keresi folyamatosan
febr. 2. 00:19
 19/45 A kérdező kommentje:
Olyan is lehet, hogy nem tudja mit akar a konfliktuskerülő? Hogy távolodik aztán utána megint előkerül és igy felváltva?
febr. 2. 00:26
 20/45 anonim ***** válasza:
Ha nagyon összecsaptak a feje fölött a hullámok és a ghosting-al időt nyert, dolgozott magán, próbált helyre tenni dolgokat, érzéseket, akkor el tudom képzelni, hogy előkerül, vagy ilyesmi.
febr. 2. 00:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!