Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félénk lányok konfliktuskerülők? Igaz, hogy nem mernek veszekedni? Mik tapasztaltatok?
Én elég extrovertáltan tudok viselkedni, nem vagyok félénk, ki tudok állni az emberek elé beszélni és a randikon sem szoktam izgulni.
Viszont konfliktus kerülő vagyok: utálok veszekedni, nem is tudok. Ha valami bajom van, akkor ha rákérdeznek azt mondom: semmi. Klasszikus! De ez azért van, mert egyelőre emésztem magamban, aztán mondjuk 2 nap múlva leülök vele megbeszélni higgadtan. Amikor már tudom, hogy nem lesz belőle veszekedés, legföljebb vita, megbeszélés. Elváltam és 12 évet zártam le egyetlen veszekedés nélkül. De nyilván megbeszéltük a dolgokat, amennyire lehetett. A válást is azért húztam, mert tudtam, ha elmondom mi minden bajom van, megsértődik és veszekedés lesz. Inkább vártam, aztán amikor már nem bírtam tovább, akkor közöltem hogy válunk.
Szerintem bármennyire is konfliktus kerülő valaki, attól még zavarhatja egy adott kellemetlen helyzet.
Lehet, hogy nem fog veszekedni, legalábbis csak akkor mondja ki a véleményét, amikor “betelt a pohár”, de nem is lesz föltétlenül elnéző veled szemben.
Ha nem is beszéli meg veled a problémákat, ehelyett inkább szakít, elfordul tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!