Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy férfi konfliktuskerülő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi konfliktuskerülő az a nőknél redflag?

Figyelt kérdés

dec. 8. 19:25
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
55%
Az, de a konfliktuskeresés is az. Tudja, hogy mikor álljon bele dolgokba és mikor nem. (álom álom)
dec. 8. 19:28
 2/24 anonim ***** válasza:
41%
Kifejtenéd? Ha konfliktus van, akkor elszaladsz, a szőnyeg alá sepred a problémákat és soha semmit nem vagy hajlandó megbeszélni? Tanulj meg kommunikálni és kezelni a konfliktus helyzeteket.
dec. 8. 19:33
 3/24 anonim ***** válasza:
77%
A párom az, én szeretem benne, azt hogy nyugodt, nem generál vitákat, azért mert konfliktus kerülő. Én is az vagyok nőként. Mi teljesen jól megvagyunk így. 2 nyugdt típusú ember.
dec. 8. 19:37
 4/24 anonim ***** válasza:
26%
#1 Na, a tipikus női logika. Nektek semmi sem jó.
dec. 8. 19:56
 5/24 anonim ***** válasza:
80%
Ha a kettőnk közti konfliktusokat meg tudjuk beszélni, akkor nem lenne vele gond.
dec. 8. 19:58
 6/24 anonim ***** válasza:
5%

Magyarul tesze tosza, nincs véleménye, neki minden jó, hagyja hogy mások elnyomják.

Egy gyenge jellem.

Egy férfi igenis álljon ki magáért. Én beleállok bárkibe bármikor, és tessék tisztelnek is érte.

dec. 8. 20:01
 7/24 anonim ***** válasza:
67%
6-os majd szólok ha érdekel, a véleményed az érzéseimről!
dec. 8. 20:33
 8/24 anonim ***** válasza:
78%
A konfliktusok elkerülhetetlenek az életben, és így a párkapcsolatokban is. Tudni kell ezeket kezelni, megbeszélni intelligens módon.
dec. 8. 20:57
 9/24 anonim ***** válasza:
Én meg thai boxoltam vagy 10 évig, 90 kg izom vagyok, voltam szerződéses katona is. Utálom a konfliktusokat, ha valaki akkor én kerülöm őket mind verbálisan és fizikailag. 35f
dec. 8. 20:58
 10/24 he84 ***** válasza:
69%
Nálam nem red flag az, ha egy férfi konfliktuskerülő. A barátom ilyen, bár ezt eleinte nem tudtam róla anno, csak pár hét múlva tudtam meg, de nem akkora baj, csak néha van belőle kisebb baj. Bizonyos kisebb konfliktusokat vállal és jobban tud kezelni, de ahol tart a nagyobb nyomástól, azokat kerüli. Ezt attól függően el is tudom fogadni néha, meg nem is. Konkrét példát nem mondok, pedig lenne rá. Szerencsére azért több dolgot meg tudunk rendesen beszélni, nem ezen belül van az 1-2 konkrét példa.
dec. 8. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!