Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi konfliktuskerülő az a nőknél redflag?
Haver, ez nem kötekedés, szimplán nevetségesen önző vagy s nem engedted el az exeddel való nyaralást.
De közben fél lábbal már más nő szoknyája alatt voltál.
Semmi önreflexió nincs benned, se empátia, mit is él meg az a másik fél (ezesetben nőd), aki szoknyája alól még visszafurottál exedhez egy nyaralásra.
Kérdés: miért nem tudtad elengedni exeddel való nyaralást?
21#
Mert már le volt fixálva és mert világosan elmondtam, hogy a szitu az ismerkedés elején.
Az új barátnő miért nem tudta ezt fefogni? Miért nem tudott várni? Miért volt önző?
Miért nem váltott pózt? Miért ivott alkoholt és cigizett mikor azt mondta, hogy nem fog?
Egyszer sem mondta, hogy ne menj el nyaralni az exeddel...
Miért nem??
Mindent úgy csináltunk ahogy ő akarta.. ja és mikor vissza jöttem a nyaralásból azt írta, hogy már a nyaralás előtt szakítani akart, de nem akarta elrontani a nyaralásimat...
Akkor, hogy lehet neked igazad??? 🖕🖕🖕🖕
Ismerkedés - attól, hogy az elején vagy valakivel s az illető megkedvelt téged... Azért találkozott veled továbbra is, mert megszeretett...
Ugyanúgy kellemetlen érzéssel tölti el rengeteg embert (férfit, nőt egyaránt), ha a párjelölt, akivel ismerkedik az exxel tervez nyaralni.
Teljesen normális reakció, ami történt.
Azért nem mondhatott nemet az illető vagy nem említette, mert veled ellentétben ő tiszteletben akart tartani téged. Ez a túlzott hallgatás mögött pedig legbelül örlődött, ebbe biztos vagyok.
Sok ember nem meri kinyitni a száját és inkább tűr.
Nah ennek eredménye szokott lenni a "megmagyarázhatatlan" kiakadások, pánik jellegű megnyilvánulások.
Tudta nagyon jól, hogy ő még nem a te párod, így méginkább nem mert beleszólni. Nem akarhatta a "beleszólással" elijeszteni a párjelöltet, ezesetben téged.
Nem mindenki olyan szókimondó, mint a magamfajta.
Bármiről bármikor bárkivel tudok nyiltan beszélgetni.
Nagyon könnyen lehet kezelni a helyzeteket. Csak ismerni kell a tényezőket. Még az érzelmek vs reakciók is totál logikusak, de ahhoz is kell ismerni az emberi természetet, annak működését.
"Le volt fixálva." Ugyan... Az utazás és ahhoz kapcsolódó dolgokat ugyan le lehet fixálni, de ugyanúgy módosíthatóak.
Pl ha nevemen van foglaló, az is lemondható vagy áthatalmazható.
No és miért nem váltott pózt...
Arról beszélsz, hogy az illető mit miért nem mondott...
Na és te miért nem kommunikáltad megfelelően a te dolgaidat?
Két néma gyerek "beszélget"...istenem.
Az alkohol és cigi sokaknál stresszlevezetés.
Vagy nehezen tudja letenni vagy stressz miatt gyenge emberként ezekhez nyúlt.
A kérdés még mindig az:
Miért ragaszkodtál ennyire az exeddel való nyaraláshoz?
Mert az nagyon gyenge ürügy, hogy "le volt fixálva".
Ui.: kezdem úgy érezni, hogy én szerintem pont ezzel a hölggyel váltottam pár szót levelezés formájában.
Ott elmondtam, hogy mely pontokon kellett volna határozottnak lennie és offolnia értetlen férfi társamat, mert egy csepp empátia nem szorult belé.
S kaffoghatsz, irogathatsz emotekat. Azoktól sem lesz nagyobb szavad, míg így viselkedsz.
Elegen pontoztak le téged, gondolom nem véletlen.
Töketlen, empátiahiányos, gondolkodni nem tudó, de lélegző egyed vagy.
Vagy gyerek vagy még nagyon vagy egy éretlen felnőttnek nevezett ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!