Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy férfi konfliktuskerülő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi konfliktuskerülő az a nőknél redflag?

Figyelt kérdés

dec. 8. 19:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy, milyen szinten az. Én is pl. alapvetően konfliktuskerülő alkat vagyok, de azért az is egy skála. Az senkinek nem szimpatikus, aki hagyja, hogy mindenki belerúgjon, és áttaposson rajta csak mert "jaj, az konfliktus, és ezt nem akarom kezelni". Szóval a fontos / kritikus dolgokban azért álljon bele a konfliktusba. Ill. ami nálam még vörös posztó, és ugyanúgy hajlandó vagyok megtenni: azért álljon ki értem, ha a családja fúrogat és b.tat engem, ne úgy legyen vele, hogy "hát anyukámmal nem akarok rosszban lenni, ezért hagyd rá, meg anyucika amúgy is ilyen, meg kell szokni".
dec. 9. 09:02
 12/24 anonim ***** válasza:
31%
Igen. Redflag. Mert mem hajlando megbeszélni a problémákat.
dec. 10. 11:30
 13/24 he84 ***** válasza:
Ne túlozd el 12-es válaszoló, ne általánosíts, mert nem csak ebből áll ez, nem ilyen egyszerű. A megbeszélni a problémákat nem minden esetben igaz, az én barátomnál például nem. Hanem ő például másokkal kapcsolatos dolgoktól tart, hogyha mással kéne mást például velem kapcsolatban, mert akkor mit szólnak és nagy nyomás, fél attól, hogy akkor ránk szállnak, főleg ő rá, meg ilyesmi. Bár egyébmostanában történt körülmény miatt talán könnyebb lenne, de nem biztos. Egyelőre kerüli ezt eléggé, de talán meg tudom őt győzni, segíteni benne neki még idén, de nem biztos. Én bízok abban, hogy hátha összejön. Korábban már párszor beszéltem vele erről, de azért nem nagyon, nem mélyen, most decemberben mélyebben, jobban lesz. Persze nem akarom kényszeríteni, hanem normális keretek között.
dec. 10. 17:28
 14/24 anonim ***** válasza:
75%

Nekem a konfliktus a kapcsolatban redflag, meg az, ha rám akarják erőszakolni azt, mikor a szó elsősorban fegyveres összecsapást, megütközést, perlekedést jelöl. Tehát nem a konfliktust kerülöm, hanem azt aki a kapcsolatban az ellenfelem akar lenni szövetséges helyett.

A vita az más, az belefér.

dec. 12. 12:55
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés, hogy mit értesz ez alatt?

Pl. az első pasim olyan volt, hogyha valaki belém kötött, inkább ő kért elnézést, és arrébb lökdösött. Na, ez red flag. A párom álljon ki mellettem.

Ha nekünk van egymással problémánk, és azt sem hajlandó megbeszélni, kerüli a témát, úgy tesz, mintha minden rendben lenne, az is gond.

Viszont ha nem csinál minden apróságból balhét, és nem keresi másokkal a vitát az pont, hogy pozitív.

dec. 12. 14:11
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

A párkapcsolat egyfajta szövetség, legjobb barát és több egyszerre.

A kommunikáció, ismerkedés, problémamegoldás alapnak kell lennie.

Persze ehhez is megfelelő társat kell találni, aki mellett tudod, hogy pl nem vulgárisan ordítva fog beszélni, ha baja van, hanem képes kultúráltan leülni veled beszélni.

S az, hogy csendben tűrsz vagy kerülsz helyzeteket az hosszú távon testileg,lelkileg ki fog hatni rád és kapcsolatotokra is.

Ismerkedés arra van, hogy feltérképezzétek egymást. Pl mennyire gördülékeny kettőtök között a kommunikáció s annak formája megfelel-e.

Mi miatt kerülöd a konfliktust?

Ezt érdemes tisztáznod első sorban önmagadnak.

Jómagam se szeretem a konfliktusokat pl értetlen vagy buta emberekkel.

De pl párom mellett SOHA nem konfliktusként életm meg, hanem problémamegoldás keresésnek, nem éreztem feszültnek magamat vagy zavarónak a vele való kommunikációt.

A kapcsolaton kívüli konfliktusokba pedig igenis van, hogy bele kell állni pl önmagadért kiállni munkahelyen vagy valaki mellett kiállni, aki nem követett el hibát stb.

Megjegyzem: én is jobban preferálom a békét, nyugalmat, no meg a csendet.

De van, hogy a békéhez rendet kell tenni!

A tipikus "minden konfliktust kerülök" egyedekben sokszor komoly lelki gondok vannak.

Régi elnyomástól a tehetetlenségig, önbizalomhiányig vagy szimplán beleszarom egyedek, mert egy réteg olyan sajnos.

Biztos neked is megvan a magad oka, hogy miért nem szereted.

Találj rá választ.

S gondold át, milyen személlyel tudnál mégis ezen érzések ellenére nyitottabban beszélgetni. Olyan embert kell keresni párnak, aki mellett megvan a biztonságos, komfortos kötődés ebben a témában is.

dec. 13. 13:58
 17/24 anonim ***** válasza:
0%

4#

Szerintem a nőket és a logikát ne emlegesd együtt. Nem tudnak ésszerűen gondolkodni tisztelet a kivételnek

dec. 13. 14:06
 18/24 anonim ***** válasza:
24%

Volt egy csaj akivel összejöttem. Találkozgattunk.

Nagyon szép arca volt. Ezt el is mondtam neki amitől nagyon boldog volt.

Mielőtt megismertem az exemmel volt egy lefoglalt nyaralásunk.

Már nem voltunk együtt,de nem akartuk elkészíteni a nyaralást.

Közben össze jöttem ezzel a másik lánnyal és már az elején elmondtam neki, hogy lesz egy utam az exemmel stb..

Közben összejöttünk. Majd mikor 2 nap volt az utazás előtt az "új" lány kitalálta, hogy le akar velem feküdni. Mondtam neki, hogy ez nem jó ötlet és várjuk meg míg vissza jövök a nyaralásról és tiszta lappal kezdjünk. Nem és jött a szokásos női sűrgetés és nyomás alá helyezés. A munkahelyemen a főnökeim mindig be voltak kattanva ha szabadságra mentem és mindig szabi előtt voltak a legstresszesebb napjaim..

Plusz az összes jó ruhám ki volt mosva és tudtam, hogy egy nőnek az első benyomás a legfontosabb..

Erre ő: vagy át megyek hozzá holnap vagy ...

Oké, hiába pofáztam neki, hogy emiatt el fogja baxni az egészet.. egy kibaxott hetet kellett volna várnia..

Aznap már tiszta stresszben voltam a munkahelyi baxogatás miatt is meg a teljesítmény kényszer miatt is..

Munka után 40 fokban leizzadva át mentem hozzá full stresszesen..

Természetesen várta, hogy szépeket mondjuk neki, hogy nevetessem meg stb..

Ja és olyan hasmenésem volt, hogy arra fókuszáltam, hogy nehogy befossak vagy elfingjam magamat..

Letusoltunk, elkezdődött a szex úgy, hogy közben arra fókuszáltam, hogy nehogy beszarjak..

Ment egy ideig, de lekonyult mert nem volt hajlandó pózt váltani. Csak a misszionárius pózban volt hajlandó csinálni. Ha meg akartam mozdítani akkor megfeszítette az egész testét..

Emiatt lekonyult 15perc után és abba maradt.

Így mentem el nyaralni..

Nyaralás végén mikor vissza jöttem közölte, hogy hát ő nagyon csalódott és nagyon akarta, de neki meg kellett hoznia,ezt a döntést..

Full bullshit volt amit mondott

De ráhagytam és mondtam, hogy értem.

Erre nekem támadt, hogy értem.. csak ennyit tudsz mondani..

Ő baxta,el az egészet, ő kényszerített bele, hogy,aznap menjek fel amikor csak neki jó, de nekem nem.. csak abban a pózban akart szexelni amit utálok.. ezek után még én vagyok a jó fej és ráhagyom, oké értem akkor legyen vége..

Erre nekem támad. Hát utána ő is megkapta a magáét, de nehogy,azt hidd, hogy egy percig is azt gondolta, hogy ő hibázott..

Ezt csak a konfliktus kerülés miatt írtam le..

dec. 13. 14:29
 19/24 anonim ***** válasza:
55%

18-as...

Mi az ehhez hasonló helyzetet simán megoldottuk.

Az exed, ha tett bele kesst pl lefoglalás stb.

Nagyon egyszerűen orvosolható lett volna:

Pl az új párod veszi át a helyét, az anyagi részét pedig korrekten ki kellett volna fizetni a kitúrt exnek.

Az ahogy te keverted a sz@rt két ember között vergődő egyedként...

Ne haragudj, de totálisan TE hibád. Teljesen normális reakciók, ahogy a kellemetlen helyzetbe beletoltad az új párodat, aki érzett irántad... s magáénak akart.

Hiszen ki tudja mit csináltok/csináltatok exeddel.

Komoly empátiahiányod, problémamegoldó képesség hiányod miatt hordasz el éppen valakit...

Az, hogy kettőtök között szexben sem volt összhang, az szintén más probléma.

Egyértelműen szeretett és pánikolt a hülyeséged miatt.

Ez nem konfliktus kerülés. Maga a káosz okozója vagy.

Ahogy az se okés, hogy nem tudtok szexben egyeztetni. De ha alapon nincs összhang engedni kell egymást a saját útjára.

A leírt dolgaid alapján jobban járt az illető, hogy vége.

Ordít belőled a rosszindulat, kommunikációképtelenség, problémamegoldó képesség hiánya, s egy hibádat se ismered be, kifejezetten az illetőt támadod, okolod mindenért.

Mert itt te vagy az, aki egy percig se ismeri be hibáját.

dec. 14. 17:45
 20/24 anonim ***** válasza:
49%

19-es kötekedő aki ismeretlenül ítélkezik és okoskodik..

Az új páromnak világosan elmondtam, hogy mi a szituáció.

Elmondtam neki, hogy ha gondolja várjunk addig amíg lemegy a nyaralás és utána tiszta lappal kezdjük el a kap solatunkat. És akkor nem lesz féltékenykedés stb..

Erre meg sem hallotta amit mondok.. gondolom ez is az én hibám.

Őszinte voltam, elmondtam neki a helyzetet, ő ennek ellenére belement.

Gondolom azért is én vagyok a hibás, hogy nem volt hajlandó pózt váltani..

Az is az én hibám, hogy elmondtam neki, hogy az általa kiválasztott időpont nekem nem jó és a nyaralás utánra tegyük át mert az első benyomás fontos..

Ezt sem hallotta meg. Csak jött a női erőszakosság " vagy,az van amit én akarok vagy vége"

Gondolom az is az én hibám, hogy már az ismerkedés elején elmondtam neki, hogy,én már kiéltem magamat, nem akarok bulizni, nem akarok alkoholt inni elég volt..elfáradtam, normális kapcsolatban akarok lenni. Reakció: Ő is ő is..

Ehhez képest minden egyes alkalommal munka után be akart ülni valahová és cigi, alkohol, cigi, alkohol.

Többször mondtam neki, hogy megbeszéltük, hogy nem iszunk én munka után haza akarok menni nem inni, pláne nem cigizni mert utálom a füstöt. Reakció: Igen ő se,akár bulizni, ő sem akar inni, ő is le van nyugodva csak most egy kicsit.. kérdeztem, hogy meddig???

Jaj csak most..

Majd,a következő nap, héten megint ugyan ez.

Gondolom ez is az én hibám, hogy normálisan szóltam, hogy abszolút nem azt csinálja amit mond..

Egyébként 19#-es te képes vagy objektív lenni?

Vagy azért mert te nő vagy csak a nőknek lehet igaza??

dec. 15. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!