Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a dolog, amivel kapcsolatban biztos vagy abban, hogy te jutsz róla az exed eszébe?
A születésnapom nemzeti ünnepre esik, szerintem tuti eszébe jut emiatt. Gondolom, a szakmámról is eszébe juthatok, illetve a városrészünkről, ahol lakom (ő nem arra lakott).
Nekem személyesen az ő városrészükről jut eszembe, meg néhány zeneszámról, amit ő mutatott, és amelyeket egyébként még mindig kedvelek. Illetve ha késő kamaszkori emlékekre gondolok, sokban szerepel, mert akkor voltunk együtt.
Aki szerint egy ex sokév távlatából bármit is számít az embernek, az azért eléggé téved.
Kit érdekel? A legtöbben elfelejtik, kész, lezárják, leszarják, tovább lépnek.
Attól függ melyik ex (három van), hiszen mindegyikkel más-más meghatározó közös emlékeink vannak. Talán ami mindegyiknél jelen lehet az a szexualitás és a jó meglepetések. Előbbi mert az elsővel pl egymással veszítettük el, a 2. és 3. pedig meg volt őrülve a technikámért, a spontaneitásomért és az étvágyamért (mindez szerelemből fakadt, szóval nem a p*rnós erotikára kell gondolni); utóbbi pedig hogy imádok élményt ajándékozni és feltételezem, hogy a jól sikerült és szívből jövő meglepetéseim néha eszükbe jutnak.
Nekem pedig amik néha emlékeztetnek rájuk (érzelem nélkül): egyikőjüknek nagyon különleges szakmája volt amiben néha én is segítettem neki - ha bármi ehhez köthetőt látok, azonnal eszembe jut; egy-egy film; egy-egy étel; autómárka; van hogy eszembe jut némelyik aranyos gesztus, virágok amiket kaptam, vagy ha rosszul voltam (betegség, menzesz, gyomorrontás…) hogyan támogattak/ ápoltak. Ezek nem tűnnek el nyom nélkül, akkor se ha az illetőt már elengedted. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!