Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek tiszteletlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tiszteletlen dolog így szakítani a barátommal?

Figyelt kérdés

A barátommal 1,5 éve vagyunk együtt, és őszintén azt tudom mondani, hogy semmi extra. Nincsenek nagy konfliktusaink, se veszekedések, de úgy igazán szenvedély, és érzelmek sincsenek a kapcsolatunkban. A kezdeti nagy szerelem elmúlt, és csak úgy együtt maradtunk.

Nekem viszont van egy srác, aki nem olyan rég “tért vissza” az életembe. Régen barátok voltunk, de aztán eltávolodtunk évekre, viszont újra egymásra találtunk, de így felnőttként már egészen más lett a viszonyunk, mert nyilván mind a ketten változtunk. Szóval egy ideje bevallotta, hogy gyengédebb érzelmei vannak irántam, ami összezavart, mert én a saját érzéseimet az irányába nem tisztáztam még magamban, de nyilvánvalóan tudtuk, hogy nekem kapcsolatom van, így ezt a dolgot igyekeztünk nem tovább vinni. Viszont tegnap este ezzel a sráccal találkoztam, csak beszélgettünk egy fröccs mellett, amikor is anyu felhívott, és megint be volt rúgva, és elkezdte nekem mondani az összefüggéstelen dolgait, és sírt is, ilyen gyakran előfordul. Viszont néha nagyon kiborít, mert egyszerűen nem tudok neki segíteni, nem akar pszichológushoz menni, nem hajlandó letenni a piát, aminek a hatása viszont látszik rajta, de ha pedig nem adok neki pénzt, akkor inkább nem is eszik, hogy tudjon inni, szóval elég rossz a helyzet. És miután anyut megnyugtattam, és letettem a telefont, a srác átölelt, simogatta a hátam én pedig elsírtam magam. Ennyi történt, semmi több. Viszont azt éreztem, hogy régen nem éreztem magam akkora biztonságban, mint vele. Így a párommal sem. Egész este azon agyaltam, hogy sosem éreztem magam így, mikor ő megölelt, megcsókolt, vagy bármi.

Én érzelmi megcsalásnak érzem ezt őszintén, és még ha most ezzel a sráccal nem is jön össze semmi, mert persze ez is sok dologtól függ, úgy érzem a barátommal nincs értelme folytatni ezt a kapcsolatot, mert neki is jobb lenne egy érzelmekkel teli kapcsolat. 21N

2024. aug. 3. 11:32
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Természetesen szakíts, de én a helyedben hanyagolnám a másik pasit aki feltűnt. Látja, hogy pont sérülékeny vagy és már ki is használja.
2024. aug. 3. 11:35
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem nem vagy tiszteletlen. Ha már érzed, hogy kiszerettél belőle, a lehető legjobb lépés a szakítás, még mielőtt a tetteiddel is megcsalnád!
2024. aug. 3. 11:35
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Az lenne tiszteletlen, mocsok dolog ha tovább "bratyiznál": ölelkeznél a másikkal, vagy megcsalnád. Nagyon afelé tartasz. Szóval szépen szakíts.
2024. aug. 3. 11:49
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!:) Nem szeretném megcsalni a párom, mert emberileg tisztelem, és nyilván kedvelem is, csak sajnos nem tudom úgy szerezni, ahogyan úgy érzem, hogy megérdemelné.
2024. aug. 3. 11:56
 5/10 anonim ***** válasza:
53%
Én csak azt nem értem, hogy 21 évesen hogyan lehet annyi "eszed" hogy még mindig vele vagy. Tele a világ fiúkkal és te nyűglődsz mellette 1,5 év után. Milyen szerelemről írtál? Lol, elmúlt a fellángolás időszaka! Soha az életben nem voltál belé szerelmes. A fellángolás pont maximum 2 évig tart és te még ezzel sem vagy tisztában! A másik dolog, hogy te beszélsz anyádra, hogy pszichológushoz nem jár amikor elsősorban rehabra kéne mennie és inkább neked pszichológushoz ha egyszer vagy olyan "eszes", hogy a párod háta mögött ölelkezel mással akinek csak szexre kellesz! Gondolkodni kéne! Képes téged vigasztalni miközben régen nem találkoztatok, jóformán idegenek vagytok és még be is vallotta, hogy ő gyengéd érzelmeket váltottál ki belőle. Valszeg látja milyen szeretet, figyelem és farokéhes luvnya vagy. Ha komolyan gondolná veled el se mondta volna, vagy ha már elmondta akkor hozzátette volna, hogy csak akkor hajlandó veled találkozni ha véget vetsz a kapcsolatnak. De nem így tett. Kapcsolatból kapcsolatba ugranál mert annyira kapcsolatfüggő vagy. Miközben csak szexre leszel jó! Neked való pszichológus és önbecsülést kéne összekaparni minél előbb miután kidobod a párod.
2024. aug. 3. 12:04
 6/10 anonim ***** válasza:
53%

5-ös, szerintem kezeltesd magad, mert ennyi negatív érzelem a spájzban sincs, mint amennyit te itt most ideírtál. :D

Kérdező, sajnos vagy sem, te ezt a fiút, a párodat nem szereted. Az az igazság, hogy legjobb lenne tovább lépned, mert biztos nem véletlen nem érzed úgy, ahogy. A másik sráccal meg azért óvatosan! Sebezhető perceinkben könnyedén képesek vagyunk rossz döntéseket hozni. Egyébként a pszichológus gondolatát támogatom, már csak azért is, mert anyud miatt tuti nálad is kell legyenek traumák/sebek.

2024. aug. 3. 12:56
 7/10 anonim ***** válasza:
35%

6!

Én kezeltessem magam amikor az ellen vagyok, hogy megcsalja, vagy hagyja magát kihasználni a másiknak? Ugyanazt írtam mint én! Pszichológusra van szüksége, nem szereti a párját és még véletlenül sem kéne kikezdenie a másikkal!

Nem kapcsolatfüggő amikor össze akar vele jönni? Dehogynem.

Nem buta amikor azt sem tudja, hogy nem szerette soha? Amikor a másik csak szexre akarja? De, de.

Nyugodtan ha egyszer én vagyok a rossz maradjon a langyos vízben a párjával és csalja meg majd meg tudja, hogy igazam volt végig!

2024. aug. 3. 13:35
 8/10 anonim ***** válasza:
42%

Egy: bunkó vagy

Kettő: nem csalta meg a párját

Három: nem tudjuk, hogy mit akar a másik srác

Négy: még simán szerethette a párját attól, hogy így alakult.

Mondom, hogy pusztítóan negatív vagy. Most is úgy sívítasz, mint valami banshee. :D

2024. aug. 3. 14:40
 9/10 anonim ***** válasza:
47%

Mikor szerette amikor a szerelem nem múlik el 1,5 év után? Mégcsak nem is kedveli ha a háta mögött találkozott a másik pasival.

"nyilvánvalóan tudtuk, hogy nekem kapcsolatom van, így ezt a dolgot igyekeztünk nem tovább vinni. Viszont tegnap este ezzel a sráccal találkoztam"

Azért találkozott vele mert a párját mégcsak nem is tiszteli és vágyik a pezsgésre amit a párja már nem tud neki okozni!

Nem most kezdte el érezni, hogy nem szereti a párját és mégse szakított vele. Inkább "megvárta"a harmadik személyt a másik személyében és már azon gondolkodik, hogy összejöjjön vele:

"Én érzelmi megcsalásnak érzem ezt őszintén, és még ha most ezzel a sráccal nem is jön össze semmi, mert persze ez is sok dologtól függ..."

Saját bevallása szerint hűtlen a párjához és igen ha lehetne járna a másikkal mert olyan kapcsolatfüggő, személyiségzwvaros a kérdező!!!

Legyek nyugodtan bunkó, leszarom. Ő meg hűtlen luvnya és még az anyját is lehordja, hogy pszichológus való neki miközben neki se ártana!

Inkább vagyok bunkó mint hűtlen és mások előtt anyját ócsároló nagy nulla!

2024. aug. 3. 15:54
 10/10 anonim ***** válasza:
51%
Hát, aki így minősít másokat és ilyen dühödten fröcsög annak is ajánlanék egy pszichológust. :D
2024. aug. 3. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!