Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek tiszteletlenség,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tiszteletlenség, ha a nő több hapsival is ismerkedik mellettem?

Figyelt kérdés
Társkeresésről beszélek természetesen, nem "barikákról".
2024. máj. 27. 21:45
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
86%
Ha társkereső akkor nem.
2024. máj. 27. 21:48
 2/20 anonim ***** válasza:
79%

Talán, ha leírnád a lényeget:

Veled milyen viszonyban van? Mi történt már köztetek és mi nem?

Én is ismerkedtem annak idején interneten (férfi vagyok). Én azt a szabályt tartottam magamra nézve kötelezőnek, hogy ha egy nővel csókolózom, akkor a többitől elköszönök. De amíg csak levelezünk ill. randin beszélgetünk, addig szerintem belefér.

2024. máj. 27. 21:49
 3/20 anonim ***** válasza:
23%

Régebben tiszteletlenség volt.

Ma már "természetes", hogy párhuzamosannöt embert futtatnak, aztán mind az ötöt kukázzák, mert "egyik sem kezelt úgy, mintha én lennék az egyetlen számára".

2024. máj. 27. 21:50
 4/20 A kérdező kommentje:
Nem társkereső, munkahelyen találkoztunk. Nem történt még semmi, csak ölelés randi végén.
2024. máj. 27. 21:50
 5/20 anonim ***** válasza:
49%
Az ilyen nőt meghagynám a többi pályázónak.
2024. máj. 27. 21:54
 6/20 anonim ***** válasza:
67%
Erre van a kis szád, hogy megbeszéld a másikkal.
2024. máj. 27. 21:59
 7/20 anonim ***** válasza:
53%

Ez nem tisztelet kérdése.

Hanem rád vágyik vagy keres tovább inkább mást. Hátha.

2024. máj. 27. 22:01
 8/20 A kérdező kommentje:
Nem akarom megbeszélni, úgy döntöttem, hogy véget vetek ennek. Köszi a válaszokat!
2024. máj. 27. 22:01
 9/20 anonim ***** válasza:
88%
Ha elmondja neked és nem történt köztetek semmi komoly, akkor nem az. Ha volt többszöri találka és részedről már komolyabb lenne, de ő ugyanúgy találkozna mással is, akkor pedig az. Szituáció válógatja.
2024. máj. 27. 22:02
 10/20 anonim ***** válasza:
52%
Akkor tisztességes, ha én is több ismerkedést futtatok egyszerre. Ha én csak azt az egyet, ő meg még sok mást, az úgy nem annyira ok.
2024. máj. 27. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!