Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tiszteletlenség, ha a nő több hapsival is ismerkedik mellettem?
Figyelt kérdés
Társkeresésről beszélek természetesen, nem "barikákról".2024. máj. 27. 21:45
2/20 anonim válasza:
Talán, ha leírnád a lényeget:
Veled milyen viszonyban van? Mi történt már köztetek és mi nem?
Én is ismerkedtem annak idején interneten (férfi vagyok). Én azt a szabályt tartottam magamra nézve kötelezőnek, hogy ha egy nővel csókolózom, akkor a többitől elköszönök. De amíg csak levelezünk ill. randin beszélgetünk, addig szerintem belefér.
3/20 anonim válasza:
Régebben tiszteletlenség volt.
Ma már "természetes", hogy párhuzamosannöt embert futtatnak, aztán mind az ötöt kukázzák, mert "egyik sem kezelt úgy, mintha én lennék az egyetlen számára".
4/20 A kérdező kommentje:
Nem társkereső, munkahelyen találkoztunk. Nem történt még semmi, csak ölelés randi végén.
2024. máj. 27. 21:50
5/20 anonim válasza:
Az ilyen nőt meghagynám a többi pályázónak.
6/20 anonim válasza:
Erre van a kis szád, hogy megbeszéld a másikkal.
7/20 anonim válasza:
Ez nem tisztelet kérdése.
Hanem rád vágyik vagy keres tovább inkább mást. Hátha.
8/20 A kérdező kommentje:
Nem akarom megbeszélni, úgy döntöttem, hogy véget vetek ennek. Köszi a válaszokat!
2024. máj. 27. 22:01
9/20 anonim válasza:
Ha elmondja neked és nem történt köztetek semmi komoly, akkor nem az. Ha volt többszöri találka és részedről már komolyabb lenne, de ő ugyanúgy találkozna mással is, akkor pedig az. Szituáció válógatja.
10/20 anonim válasza:
Akkor tisztességes, ha én is több ismerkedést futtatok egyszerre. Ha én csak azt az egyet, ő meg még sok mást, az úgy nem annyira ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!