Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek tiszteletlenség,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tiszteletlenség, ha a nő több hapsival is ismerkedik mellettem?

Figyelt kérdés
Társkeresésről beszélek természetesen, nem "barikákról".
2024. máj. 27. 21:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
64%
10-es, akkor ő a hibás, ha neked senki más nem akad?
2024. máj. 27. 22:16
 12/20 anonim ***** válasza:
11# De, akad.
2024. máj. 27. 22:20
 13/20 anonim ***** válasza:
94%
Megbeszéltétek, hogy többet akartok-e egymástól, és ha igen, akkor pontosan mit? Monogám kapcsolatot, nyitott kapcsolatot, barátságot extrákkal, barátságot? Széles a lehetőségek skálája. Nyílt, őszinte kommunkáció mindennek az alapja.
2024. máj. 27. 22:24
 14/20 anonim ***** válasza:
87%
Ez fura kicsit. Én csak olyannal találkoztam (férfiként), akivel már láttunk egymásban fantáziát. Nem egyből találkozó, hanem előtte jobban megismerni egymást. Ezt párhuzamosan több nővel nehezen tudnám elképzelni. Ez azért mégsem holmi állásinterjú, hogy meghallgatunk mindenkit és kiválasztjuk érvek és képességek alapján a legjobbnak tűnő jelöltet.
2024. máj. 27. 23:21
 15/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem az.
2024. máj. 27. 23:28
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem tiszteletlenség, csak érdektelenség. Nyilván nem érdekeld annyira, hogy lekösd a figyelmét, meg egyik se...futtat többeket, hogy kiválaszthassa, ki a legjobb (abból, amit addig lát belőletek, ami nem feltétlen tényleg az lesz, ami a legjobb). Mint valami állásinterjún :S

Ha ráadásul ezt az infót megosztja, akkor nem is értem, hogy gondolja, hogy ezek után veled lesz folytatás...már csak azért se kellene...

2024. máj. 28. 05:54
 17/20 anonim ***** válasza:
Ha te megtehetnéd, hogy válogatsz, akkor megtennéd? Nem hibáztatom... Szar helyzet, de ez van.
2024. máj. 28. 06:47
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem. Hiszen nem jártok, meg csak ismerősök vagytok. Több vasat tart a tűzbe, gondolom kicsit megpörgeti az eseményeket, hiszen ha épp 2-3 hapi/nő is tetszik valakinek, de nem tud dönteni, akkor miért bukna két potenciális párt, ha rosszul dönt?

Neked se kötelező csak vele randiznod.

2024. máj. 28. 09:28
 19/20 anonim ***** válasza:
Ha ugy gondolja, hogy veled tobb is lehetne, veled akar lenni tenyleg, le fogja epiteni a tobbi fickot. En is igy csinaltam anno.
2024. máj. 28. 11:34
 20/20 mikeXxX ***** válasza:
Én férfiként is gyakran ismerkedem egyszerre több nővel annak ellenére hogy csak és kizárólag monogám kapcsolatot keresek! De ameddig nem léptem szintet valakivel ez miért lenne probléma ? Rengeteg időt spórolsz magadnak ezzel egy lehetséges jó kapcsolatra. 44f
2024. máj. 29. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.