Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Bátorság szakításhoz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bátorság szakításhoz?

Figyelt kérdés

Valószínűleg már a sokadik kérdés, hogy 'hogyan szakítsunk kíméletesen', de szeretném elmesélni az én történetem.

32 éves nő vagyok egy 47 éves férfival, nem is tudnám meghatározni milyen kapcsolatban. A munkahelyen ismertem meg amit már nagyon bánok hogy belementem. Először elutasítottam finoman, de végül csak maga köré csavart. Nekem már az elején is feltűnt ez a 15 év korkülönbség, de úgy voltam vele hogy lesz ami lesz. Az első idők szuperül teltek, aztán a beosztásunk miatt ilyen heti 1-2x találkoztunk csak. Aztán ez ilyesfajta csökevény kapcsolat lett nég több hónapig. Én hittem benne hogy lesz majd a nagy áttörés, terveztünk, volt egyfajta lendület ami még működtetett.

Aztán csak elkezdett feltűnni, hogy a pénzzel nem tud bánni. Többet keres mint én, mégis sokszor tőlem kért hó végén kajára. Szeret kocsmákban ülni, fogadni, fizetni másoknak. Mondom oké ha az ember heti 1x megiszik egy sört a haverokkal, de ez elment már kb minden naposba. A legszörnyűbb az volt, amikor egyszer találkoztunk és láttam rajta hogy valami nem oké - persze hogy nem, a lakótársaival drogoztak előző este de ne aggódjak ez csak egyszeri volt.

Most egy műtét miatt haza kellett utaznia, ez volt szeptemberben. Azóta nem találkoztunk, mentség legyen a 2ezer km.

Az elején még tartottuk egymásban a lelket, szerettük és vártuk hogy ez lemenjen, viszont mostanra így fél év után bennem már levált valami. Kevesebbet is keressük egymást ő még persze ugyanúgy mint eddig, minden reménye én vagyok és családot akar velem, ház autó ilyenek. Na már most nekem ez kezd creepy lenni vagy nem is tudom... Már nem akarom ezt vele, ha beszéltem ezekről a dolgokról csak felzaklatódott és azt mondja nem függő. Csak azért 47 évesen se kutyája se macskája, elvileg minden exe őt dobta és milyen szemetek is ezért ugye.

Örökölt egy nem olyan kevés összeget amiből a jövőnket tervezte, de ma írja hogy ez rohamosan fogy.

Nem szeretnék tapintatlan lenni mivel azt látom hogy öregszik, senki nincs vele csak én. Minden reménye bennem van, én meg nem tudom hogy csináljam a dolgot. Kicsit azért félek is a reakciótól főleg hogy egy helyen dolgozunk, ha akar tud ártani nekem.

dec. 29. 16:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%

“ Szeret kocsmákban ülni, fogadni, fizetni másoknak”

+ drog.

Lakótársaival?! Meglett ember és munkásszállón él, vagy bérel, miközben iszik, drogozik és téged pumpol?!

És még itt posztolsz, ahelyett, hogy két mondatban közölnéd vele: ez nem az én életformám, a szeretet elmúlt, búcsúzom.

dec. 29. 16:12
 2/15 anonim ***** válasza:

Én is hasonlóban vagyok talán. Csak másik oldalról.

Szerintem nem lesz jó alkalom. Ezt nem lehet úgy, hogy ne fájjon. Ha azt akarja elkerülni az ember, hogy fájjon, akkor soha nem fogja megtenni.

Talán kb ezt mondd, hogy elveszett benned ez a hit, hogy menne. És nagyon világosan mondd, hogy nem tudod ezt folytatni és nem is akarod próbálni tovább. Hogy ha már eljut a beszélgetés ide, akkor ne essetek oda vissza, hogy talán mégis.

dec. 29. 16:12
 3/15 anonim ***** válasza:

“ mentség legyen a 2ezer km.”

Jó ég!

Nem hiszem el. Ez egy parazita, aki téged pumpolt. Műtét? Lehet, hogy díler, vagy lekapcsoltàk? “Örökölt”, de fogy, és onnan is pumpolna?! Honnan jött ide? Közel-Keletről, vagy honnan?

Ha a barátnőm lennél, vagy rokonom, megkérdezném tőled, hogy: “Normális vagy te? Van neked eszed?”

Tüntesd el az életedből, ha jót akarsz magadnak.

dec. 29. 16:17
 4/15 A kérdező kommentje:

Első igazad van, ennek már sokkal hamarább meg kellett volna történnie csak én voltam muja.

Nem Magyarországon élünk hanem szobákat bérelünk, ezért vannak a lakótársak. De ez akkor sem mentség hogy 47 évesen úgy kelljen élni mint egy felelőtlen tini.

Második köszönöm a válaszod igen így lenne a legjobb. Köntörfal nélkül a lényeget, csak bajom ne essen később ezért tartok.

dec. 29. 16:19
 5/15 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de a buta sajnálatodra apellál, hazudik összevissza, kihasznál, link alak.

Miféle bátorság kell ahhoz, hogy egy manipuláló psrazitát kitakaríts az életedből.

A munkahelyed helyett meg keress mást.

dec. 29. 16:20
 6/15 anonim ***** válasza:
Én félnék tőle szerintem, nehezen találnám ki mit mondjak. Talán mondd azt hogy nem akarsz gyereket, meg lehet hogy meddő vagy. Akkor ha csak ezért kapaszkodik beléd, könnyebben átpártol máshoz. És ez a munkahelyen se ciki. Vagy mondd hogy x külföldi országban szeretnél tanulni valamit, ha lesz rá lehetőséged. Vagy valami ami miatt a last minute családra nem leszel alkalmas a szemében.
dec. 29. 16:27
 7/15 anonim ***** válasza:
55%
#6 ez nagyon rossz irány ez a mellébeszélés és hazudozás és abban reménykedés, hogy majd a másik szakít.
dec. 29. 16:34
 8/15 anonim ***** válasza:

"minden reménye én vagyok és családot akar velem, ház autó ilyenek"

Ha nem akarod, hogy a naivitásod miatt hülyének nézzenek és kihasználjanak, akkor soha ne az nézd egy kapcsolatban, hogy a másik mit mond, hanem azt, hogy hogy a viselkedése, tettei mit kommunikálnak.

Nem szeretném megbántani az érzéseidet, de szerinted mi a közös jövőképed az olyan férfival, aki 47 évesen ott tart az életben, hogy lakótársakkal él, "szinte mindennapos" a kocsmázás, szerencsejátékra/fogadásokra költi a pénzét, komolyabb örökséget elver pár hónap alatt, és tőled kér kölcsön a hónap végén ennivalóra?

Szerintem hallgass a józan eszedre és a megérzésedre, és addig tolass ki ebből a kapcsolatból, amíg sikerül komolyabb következmények nélkül megtenned.

Nem véletlenül jut eszedbe a viselt dolgairól a "creepy" szó.

(És a helyedben nem lennék biztos benne, hogy egy műtét miatt tűnt el három hónapra onnan, ahol dolgozik és él.)

dec. 29. 16:36
 9/15 anonim ***** válasza:

Azonnali szakítás kell gyorsan határozottan és utána nem vissza nézni.

Szerintem neked kéne új munkahely és új helyen kéne szobát bérelni is.

Teljesen le kell róla vállnod ha nem így teszel vissza ránt.

Ez nagyon nehéz mert anyagilag is nagy lépés csak családi vagy baráti segítséggel fog menni és készülni kell rá.

Én azt javaslom hogy barátnővel keress új szobát mert lehet az ismerős pasik menni fognak a vér szagára tudod meg akarnak majd vigasztalni.

Férfivel csak úgy bérelj szobát hogy ha tudod hogy csak átmeneti és szögezdle hogy most nincs kedved kapcsolatban lenni.

30F

dec. 29. 16:42
 10/15 A kérdező kommentje:

Szerencsére mindkettőnknek megvan a saját szobája külön házban, nem élünk együtt. A munkahely már körülményesebb, de egy ideje rajta vagyok a váltáson ezen kívüli okok miatt is.

Januárban jön vissza egyébként, addigra akarom feltornázni magam hogy kimondjam ennek a dolognak a végét.

dec. 29. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!