Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha amúgy jól megvan két ember, érzelmileg minden okés, szeretik egymást, de a szex kevés vagy nem jól működik, az elég ok a szakításhoz?
Nekem elég. Nem azonnali szakításhoz, de ha hónapokig fölöslegesen küzdök azért, hogy jobb legyen ez köztünk, akkor kilépnék.
Nem akarom azt érezni, hogy az egyetlen emberrel, akivel ezt erkölcsileg helyes lenne megélni, nem tudom megélni. Nem akarok szex nélkül élni, nem akarom tönkretenni az önbizalmam és a mentális egészségem abban, hogy akinek kíváncsinak kellene lennie rám, az nem az, a többiekre meg én nem lehetek kíváncsi.
Jól meglenni... Meg a f*szom.
Hát ha nem is akar kielégíteni csak magára gondol, vagy már hozzád se ér, akkor nyugodtan lehet szakítani, a párod nem a haverod, testvéred, szomszédod, hogy elég legyen az, hogy ő jó hozzád.
#6:
Mert a férfiak nem cserélik le a nőt akármennyi évesek olyan nőre, aki számukra jó az ágyban? Ne viccelj már! Mit vagy képmutató? 😂
6
Talán mert a nőknél a "nem jó szex" általában azzal jár, hogy nincs még orgazmusa sem. Egy férfinál azért az ritkább, hogy még eldurranni sem képes az adott nővel.
Nem elég ok
Az felsoroltak sokkal fontosabbak mint a szex
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!