Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyi ideig szomoru az ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig szomoru az ember ha kilep egy toxikus kapcsolatbol?

Figyelt kérdés
1,5 evig tartott. En se voltam tokeletes, o meg sok mindent nem szandekosan tett. Szerettuk egymast de nem tudtunk mar ugy alakitani az egeszet hogy az mindnekinek jo legyen. A lenyeg az hogy egy fel eve allandoan csak szomoru voltam miatta, hiaba probaltam menteni a menthetot. Most 2 hete kileptem belole, legbelul tudom hogy jol tettem de neha meg ramjon egy kis szomorkodas, de altalaban boldog vagyok. Szerintetek mennyi ido lesz mire teljesen boldog leszek es nem fogok mar ra gondolni? 23L
2022. okt. 26. 09:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát... nekem max. fél óráig tartott. 3 évig voltunk együtt, abból olyan fél év volt a jó. Aztán jöttek a napi szintű veszekedések, félrelépésgyanús történések, stb. Amikos kimondtam a szakítást, pár percig kicsit rossz volt a kedvem, de aztán átjárt az az érzés, hogy végre, nem úgy kell reggelente kelnem, hogy vajon aznap min akar összeveszni, mi miatt mondja le a találkozót, mivel vádaskodik, stb.

Egyedül lenni sem jó, de egy rossz kapcsolat annál sokkal rosszabb.

2022. okt. 26. 09:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Nekem az volt mar hogy hiaba szeretett nem mutatta ki igazan.. En meg emiatt allandoan tesztelgettem hogy mi az amit megtesz ertem. Valamint rajottem hogy neha nagyon lehuz. Csomoszor ha valamin viccelodtem nem ertette es rogton felcsattant. Nem is arrol van szo hogy brutalisan toxikus volt, hanem hogy en mar nem ereztem benne magam igazan boldognak. Es bar neha jon bennem a megkonnyebbules erzese, mar nem sirok miatta tobbet, de neha ramjon egy fajta szomorusah erzet..
2022. okt. 26. 09:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Kész csoda, hogy még fél évig kibírtad mellette. Nem könnyű az ilyen döntést meghozni, de hosszú távon neked lesz jobb.
2022. okt. 26. 10:02
 4/5 anonim ***** válasza:
27%
0 perc. Nem lépek ilyenbe bele
2022. okt. 26. 12:48
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én 20 évesen egy ilyen, 1 éves kapcsolatból léptem ki, és fellélegeztem. Olyan megkönnyebbülést éreztem mint még soha azelőtt. Megnyugodtam és boldogság öntött el. Rengeteg stressztől, idegeskedéstől stb szabadultam meg.

Akkor azt se bántam volna, ha beválik a jóslata az exemnek, miszerint ha őt elhagyom, a kutyának se fogok kelleni, és egyedül döglöm meg.

De egyébként nem így lett. Én régóta boldog házasságban élek. Aki egyedül van azóta is, az ő. És ezt is csak azért tudom mert megkeresett facebookon és rámírt könyörögni.

2022. okt. 27. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!