Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig szomoru az ember ha kilep egy toxikus kapcsolatbol?
Hát... nekem max. fél óráig tartott. 3 évig voltunk együtt, abból olyan fél év volt a jó. Aztán jöttek a napi szintű veszekedések, félrelépésgyanús történések, stb. Amikos kimondtam a szakítást, pár percig kicsit rossz volt a kedvem, de aztán átjárt az az érzés, hogy végre, nem úgy kell reggelente kelnem, hogy vajon aznap min akar összeveszni, mi miatt mondja le a találkozót, mivel vádaskodik, stb.
Egyedül lenni sem jó, de egy rossz kapcsolat annál sokkal rosszabb.
Én 20 évesen egy ilyen, 1 éves kapcsolatból léptem ki, és fellélegeztem. Olyan megkönnyebbülést éreztem mint még soha azelőtt. Megnyugodtam és boldogság öntött el. Rengeteg stressztől, idegeskedéstől stb szabadultam meg.
Akkor azt se bántam volna, ha beválik a jóslata az exemnek, miszerint ha őt elhagyom, a kutyának se fogok kelleni, és egyedül döglöm meg.
De egyébként nem így lett. Én régóta boldog házasságban élek. Aki egyedül van azóta is, az ő. És ezt is csak azért tudom mert megkeresett facebookon és rámírt könyörögni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!