Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy toxikus kapcsolat lezárásán dolgozom, de valahogy nagyon nehéz. Két hónapja lett vége, de még mindig nagyon sokat foglalkozom vele. Hogyan gyorsíthatnàm meg?
Járj társaságba ha tudsz, vagy írd ki magadból itt, foglald le magad, kicsit áldozz a hobbijaidra.
Meg persze egy új szerelem...
Ne akard meggyorsítani, inkább éld meg az érzéseidet. Nem baj, ha szomorú és dühös vagy, ahogy sírni sem szégyen.
Én magán a bántalmazón 3-4 hónap alatt tettem túl magam, de már az utolsó 3 hónapunk is csak huzavona volt (ő nem akart elengedni). Szóval összességében a gyászfolyamat 6-7 hónap alatt zajlott le.
Még most is vannak utóhatásai, pl. nem hiszem el, hogy egy normális embernek, aki nem bántalmazó, illetve más nő is szóba áll vele, én kellek. Hiszen exem rengeteg visszautasítást zsebelt be, mert sajnos csak nekem nem esett le időben, hogy milyen tudálékos, okoskodó, kellemetlenkedő egy ember. Nem tudom elképzelni, hogy olyasvalaki is engem válasszon, akinek van más lehetősége.
"Szerencsére az én életem jól alakult, az övé meg nem, ennek örülök."
Azért ez durva. Ha valakinek jól alakul az élete, az másoknak is jót szokott kívánni, vagy nem? Szerintem még szereted.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!