Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha amúgy jól megvan két ember, érzelmileg minden okés, szeretik egymást, de a szex kevés vagy nem jól működik, az elég ok a szakításhoz?
Ugyanolyan szükséges feltétel, mint az, hogy szellemileg és érzelmileg a társam legyen.
Nem váltja ki egyik a másikat, ha valamelyik pillér hiányzik, az onnantól nem egy jó kapcsolat.
Ezen a ponton két opció van: megoldani, hogy jó legyen vagy kilépni.
Mert szerinted az a rengeteg milliárd ember aki jelenleg is kapcsolatban van, ott mindenkinél olyan a szex mint amikor 2 gyönyörű színészt összeengednek egy filmben és eljátsszák hogy mekkora bomba a szex? 😂😂
Főleg a kva ronda meg dagadt emberek mikor együtt vannak?
Vagy mikor a rengeteg csinos nő vmi ronda pasival van a pénzért?
Ott olyan oltári lehet a szex, nem?
Vagy Andinak lölövel? 😂
Mégis együtt van rengeteg ember szar szex mellett
12
A saját nevünkben, magunkra vonatkoztatva azt válaszolunk, amit akarunk és igaznak vélünk. Mások nevében nem nyilatkozom, és nem is érdekel, ő dolguk, ha nekik így is jó.
Nem az számít, hogy esztétikus legyen, hanem az, hogy kielégítő.
És köszönöm, amíg van választásom (és van), addig nem fogom intimitás és kielégítő nemi élet nélkül leélni a maradék 50 évet az életemből.
Egy olyan kapcsolatban sem maradok, ahol a másik társasága nem kielégítő. Akkor miért maradnék egy olyanban, szexuálisan nem kielégítő?
A hasonlatod röhejes és ostoba. Ennek analógiájára akár azt is mondhatnád, hogy szerinted az a rengeteg milliárd ember, aki jelenleg is kapcsolatban van, konferenciabeszélgetés színvonalon társalog egymással és eljátsszák, hogy mennyire jó társaság egymásnak? Nem. De nem is kell.
Viszont a párom legyen hozzám illő. Nincs "de". Ha nem tud az lenni, akkor nem fárasztanám magam fölöslegesen a hűséggel, magyarul nem leszek vele kizárólagos kapcsolatban. Az csak annak jár, aki biztosítani tud mindent, amitől egy párkapcsolat párkapcsolat számomra.
Természetesen igen, 80 évesen.
26 vagyok. Leszek még eleget szex nélkül, nem akkor akarom elkezdeni, mikor mindenki engem akar, csak a párom nem.
Vannak lépcsőfokok,ha kevés szex van,de az jó, minden másban
jó partner,akkor én tudnám tolerálni,ahogy toleráltam is,
a házasságunk elején,ahol én sokkal több szexet szerettem volna.
De az a nagy helyzet,hogy lehet hog egy másik pasi jobb szerető lett
volna ugyan,de belőlük meg pont az a plusz hiányzott volna,ami benne meg volt emberileg.
És hát ott vannak a gyerekek is ugye.Szex miatt nem cseszi szét
az ember az életüket,ezt hívják szülői felelősségnek.
18-as,előtted is le a kalappal, hogy a gyerek volt az elsődleges
szempont,nem a saját vágyaid..Még ha ez rohadtul nem könnyű is.
Miért nem próbálják megjavítani?
Ez nem fogyasztói társadalom.
Meg kell beszélni és tenni kell érte, hogy működjön.
Már, ha szeretik egymást és közös jövőt képzelnek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!