Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha amúgy jól megvan két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha amúgy jól megvan két ember, érzelmileg minden okés, szeretik egymást, de a szex kevés vagy nem jól működik, az elég ok a szakításhoz?

Figyelt kérdés
Mennyire fontos a szex? Pótolhatja-e a partner kedvessége, romantikussága? Illetve ha a partner nem kívánja annyiszor, segíthet-e ilyenkor az önkielégítés?
2023. máj. 28. 15:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
77%

Ugyanolyan szükséges feltétel, mint az, hogy szellemileg és érzelmileg a társam legyen.

Nem váltja ki egyik a másikat, ha valamelyik pillér hiányzik, az onnantól nem egy jó kapcsolat.

Ezen a ponton két opció van: megoldani, hogy jó legyen vagy kilépni.

2023. máj. 28. 16:12
 12/20 anonim ***** válasza:
57%

Mert szerinted az a rengeteg milliárd ember aki jelenleg is kapcsolatban van, ott mindenkinél olyan a szex mint amikor 2 gyönyörű színészt összeengednek egy filmben és eljátsszák hogy mekkora bomba a szex? 😂😂

Főleg a kva ronda meg dagadt emberek mikor együtt vannak?

Vagy mikor a rengeteg csinos nő vmi ronda pasival van a pénzért?

Ott olyan oltári lehet a szex, nem?

Vagy Andinak lölövel? 😂

Mégis együtt van rengeteg ember szar szex mellett

2023. máj. 28. 16:16
 13/20 anonim ***** válasza:
44%

12

A saját nevünkben, magunkra vonatkoztatva azt válaszolunk, amit akarunk és igaznak vélünk. Mások nevében nem nyilatkozom, és nem is érdekel, ő dolguk, ha nekik így is jó.

2023. máj. 28. 16:18
 14/20 anonim ***** válasza:
83%

Nem az számít, hogy esztétikus legyen, hanem az, hogy kielégítő.

És köszönöm, amíg van választásom (és van), addig nem fogom intimitás és kielégítő nemi élet nélkül leélni a maradék 50 évet az életemből.

Egy olyan kapcsolatban sem maradok, ahol a másik társasága nem kielégítő. Akkor miért maradnék egy olyanban, szexuálisan nem kielégítő?

A hasonlatod röhejes és ostoba. Ennek analógiájára akár azt is mondhatnád, hogy szerinted az a rengeteg milliárd ember, aki jelenleg is kapcsolatban van, konferenciabeszélgetés színvonalon társalog egymással és eljátsszák, hogy mennyire jó társaság egymásnak? Nem. De nem is kell.

Viszont a párom legyen hozzám illő. Nincs "de". Ha nem tud az lenni, akkor nem fárasztanám magam fölöslegesen a hűséggel, magyarul nem leszek vele kizárólagos kapcsolatban. Az csak annak jár, aki biztosítani tud mindent, amitől egy párkapcsolat párkapcsolat számomra.

2023. máj. 28. 16:20
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen igen, 80 évesen.

26 vagyok. Leszek még eleget szex nélkül, nem akkor akarom elkezdeni, mikor mindenki engem akar, csak a párom nem.

2023. máj. 28. 16:26
 16/20 anonim ***** válasza:
Egyet értek az előttem szólóval, pedig 47 vagyok.
2023. máj. 28. 17:12
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben nincs semmi olyan extrém körülmény, pl terhesség, betegség, menszi problémák. Akkor nem, semmivel nem lehet pótolni. Egy két hónapot adnék a kapcsolatnak. Sajnálom ha ez sok nőnek nem tetszik, de nem azért vagyok a világon hogy elfojtsam a vágyaim. Ha nincs jó szex, akkor számomra nincs jó kapcsolat se.
2023. máj. 28. 17:16
 18/20 Barnabas333 ***** válasza:
Mi így élünk sajnos. De csak a 10éves enyhén autista gyerek miatt nem kezdek új életet. A titkos szeretők meg nem potyognak az égből. Amikor megismertem a párom, akkor bezzeg lett volna egy sportos nő, de akkor rendben volt a magánéletünk. Most, hogy 12éve együtt vagyunk, még sétálni se akarnak velem, pedig izmosabb vagyok mint akkor. Persze öregebb is...45f
2023. máj. 29. 10:00
 19/20 anonim ***** válasza:

Vannak lépcsőfokok,ha kevés szex van,de az jó, minden másban

jó partner,akkor én tudnám tolerálni,ahogy toleráltam is,

a házasságunk elején,ahol én sokkal több szexet szerettem volna.

De az a nagy helyzet,hogy lehet hog egy másik pasi jobb szerető lett

volna ugyan,de belőlük meg pont az a plusz hiányzott volna,ami benne meg volt emberileg.

És hát ott vannak a gyerekek is ugye.Szex miatt nem cseszi szét

az ember az életüket,ezt hívják szülői felelősségnek.

18-as,előtted is le a kalappal, hogy a gyerek volt az elsődleges

szempont,nem a saját vágyaid..Még ha ez rohadtul nem könnyű is.

2023. máj. 30. 15:45
 20/20 Bright Knight ***** válasza:

Miért nem próbálják megjavítani?

Ez nem fogyasztói társadalom.

Meg kell beszélni és tenni kell érte, hogy működjön.

Már, ha szeretik egymást és közös jövőt képzelnek el.

2023. szept. 11. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!