Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakításhoz jó, ha az illető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakításhoz jó, ha az illető elegánsan öltözik fel?

Figyelt kérdés

Öltöny, nyakkendő, stb.

Valahogy úgy értelmezem, hogy ez egy ünnep, és meg kell adni a módját annak, ha már útjára bocsátom az illetőt.

Semmivel sem komolytalanabb, mint egy búcsúvers.

Mit gondoltok?

aug. 2. 15:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Hu mekkora mákom van hogy az en pasim ahhoz olzozott igy fel nekem hogy eljott a melohelyemre meglepiből, meg elvisz vacsizni meg szórakozni meg ilyenekhez es nem szakitáshoz "ünnepelt".
aug. 2. 15:30
 2/16 anonim ***** válasza:
65%
*ahhoz öltözött igy fel
aug. 2. 15:30
 3/16 A kérdező kommentje:

Pedig ez is egy ünnep. Azt ünnepeljük, hogy felszabadulunk, és innentől mindenki azt csinál, amit akar.

Egy másik értelmezés: a fájdalmas szakítást gyakran a halálhoz hasonlítják. És ez így is van, tavaly én is gyászoltam az akkori exemet. A sötét öltöny ezért is alkalomhoz illő, mert a gyász, a halál szimbóluma, amit lelkiekben átél az illető.

Na, persze nem én.

aug. 2. 15:33
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem ünnep. Hanem kudarc.

Kb mikor leveszel egy olyan cipőt ami nyomta a lábad.

Azt hiszed de jo hogy felszabadultál.

Közben meg sz.r volt a cipőd hordanod se kellett volna csak bajt csinált.

aug. 2. 15:37
 5/16 A kérdező kommentje:
Ez is egy értelmezés, bár nekem jobban tetszik, amit én kitaláltam.
aug. 2. 15:39
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha érted a cipős példát.

Az egy illuzio öröm csak hogy sz.r kapcsibol kilépve neked jobb. Az alap az hogy nem nyom egy cipő.

Az alap az hogy nem vagy sz.r kapcsiban eleve.

aug. 2. 15:40
 7/16 A kérdező kommentje:
Számomra nincs rossz kapcsolat. Mert mindegyikből tanulok valamit, ezáltal jobb, és tapasztaltabb leszek.
aug. 2. 15:42
 8/16 anonim ***** válasza:

Magyarán szakitással csak a nullára érsz vissza. Oda ahonnan a part szakadt csak.

Amugy en is haspnloan voltam szakitas után, ugy féltem attol hogy elmúlik ez az öröm. Még kérdésem is volt róla. Hogy szakítás utáni boldogság vajon meddig tart. Annyira nem akartam elengedni ezt a határtalan boldog felszabadult érzést.

De elmult idővel mint a gyász is ahogy elszokott:(

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..

aug. 2. 15:44
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
7 nekem az a kapcsolat ami csak tanulásra jó, vagy csak arra volt jó, az nekem sz.r kapcsolat amit szivesen kihagytam volna.
aug. 2. 15:47
 10/16 anonim ***** válasza:
68%

"Ez is egy értelmezés, bár nekem jobban tetszik, amit én kitaláltam"

Ha neked tetszik akk mi a f é írtad ki a kérdést.

Kb mint a mental illness-ek amerikában, akik megvannak győződve róla, hogy ők non-binary zer/zir névelőjűek és feltesznek egy kérdést, hogy mit gondolnak erről mások. Hát ok. Felőlem teljes testes szadomazo latex cuccban is szakíthatsz szopóálarcban.

aug. 2. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!