Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakításhoz jó, ha az illető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakításhoz jó, ha az illető elegánsan öltözik fel?

Figyelt kérdés

Öltöny, nyakkendő, stb.

Valahogy úgy értelmezem, hogy ez egy ünnep, és meg kell adni a módját annak, ha már útjára bocsátom az illetőt.

Semmivel sem komolytalanabb, mint egy búcsúvers.

Mit gondoltok?

2024. aug. 2. 15:28
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Mert arra voltam kíváncsi, hogy mások mit gondolnak erről, nekik is tetszik-e.

2024. aug. 2. 15:49
 12/16 anonim ***** válasza:
17%

Amugy én is jó formám szoktam hozni szakításokhoz. "Szépen kell meghalni tudni" szlogennel.

Ha utoljára lát vki ne arra emlékezzen már vissza utolsó képnek rolam, hogy pl seprűfejjel kelek ki az ágyból másnaposan csíkos pizsamában ami mégcsak ferdén is áll rajtam vagy akármi.

De ezt munkahelyen is hozom. Amikor a legnagyobb a mobbing sértések nárciskodasok kialvatlan vagyok szinte vmi úrinőnek "madamnak" öltözök olyankor fel. Amikor a legtobben bántanak akkor a legszebb levjobb formámat teszem fel és felemelt fővel nézek vissza akkoris rájuk.

2024. aug. 2. 15:51
 13/16 A kérdező kommentje:

Na, akkor nem csak nekem jutott az eszembe hasonló.

2024. aug. 2. 15:53
 14/16 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nevetséges és szánalmas.
2024. aug. 2. 16:42
 15/16 anonim ***** válasza:
Unnepen ajandekot adnak. Mondjuk egy baratodat odaadhatnad neki,aki tetszik neki. Vagy keress neki vkit,aki tetszeni fog. Koss ra selyemszalagbol masnit. Csak nehogy elteveszd az izleset es a fejedhez vagjon egy magydarab plussallatot.
2024. aug. 2. 17:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha az a celod vele, hogy megalazd es mindenkepp fajdalmas legyen az egesz, legfeljebb akkor jo otlet. En azt hinnem, orul annak, hogy megszabadult tolem es a szakitas mar igy is eleg nehez (plane, ha velem szakitanak), nem kell, hogy meg kulon emlekeztessen is arra, mennyire bortonben erezte magat mellettem az illeto…
2024. aug. 2. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!