Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tényleg gáz tőlem, hogy még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg gáz tőlem, hogy még utoljára elfogadtam egy anyagi támogatást tőle?

Figyelt kérdés

Nem akarok mélyen belemenni a történetbe, írom a puszta tényeket.

Én vagyok a nő. Autóbalesetem volt, ahol megsérült a medencém és az egyik lábam is. Nagyon erős fájdalmaim voltak és lelkileg is megnyomorodtam. A párom ebben az állapotomban erőltette a szexet, pedig mondtam, hogy nem vagyok rá kész. Ennek ellenére minden nap fogdosott, könyörgött, simán betette a kezét a... lábam közé, és végül durva sértődések lettek belőle, 1x még bőgött is hogy mennyire megalázó neki a helyzet. Pár ilyen hét után elkezdett szexchatelni, pikáns képeket küldözgetni és közösen maszturbálni camon át egy nővel, akit valahol a neten szedett össze. Végül ezt ő maga vallotta be a lelkiismerete miatt, de megpróbált azért meggyőzni, hogy nem gond, úgy gondolta, hogy ez csak egy ideiglenes megoldás, hogy legalább férfiasnak érezze magát, és ne csak tőlem függjön, és örüljek, én is békén vagyok hagyva, nem erőlteti már a szexet. Én teljesen összetörtem, azóta minden nap órákig sírok. Ő bármit megtesz, hogy megbocsássak, minden nap ír, zaklat mindenhol, bármit megtesz. Sajnos anyagi gondjaim vannak, és megszorultam, ezért a pánikhelyzetemben úgy tettem, mintha kibékülnék vele, és kértem tőle 100 ezer ft-nyi segítséget, amit elvileg nem kér vissza. Amikor megvolt a pénz, akkor szép lassan leépítettem őt újra. Azóta kissé szégyellem magam, de több barátnőm is mondja, hogy sokat keres, 100 ezer ft nem pénz, és amúgy is egy zaklató, csak a saját farkára gondoló alak, megérdemel ennyit, nem gáz.

De mégis rosszul érzem azért magam... Szerintetek?

tegnap 18:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
65%

Engem nem érdekel, ha valaki pénzért szexel, lelke rajta. Én nem tennék, undorodnék magamtól.

De nem vagy azon a szinten, mint a nemi erőszakoló pasid. Neki halottnak kéne lennie.

tegnap 20:37
 22/24 anonim ***** válasza:
67%
"Prostitúciónak nevezik a fizetség ellenében nyújtott szexuális szolgáltatást is. A prostituált szó a latin „prostere” igéből származik, jelentése: kiáll, árul, árulja magát." Wikipédia, 2024
tegnap 20:57
 23/24 anonim ***** válasza:
66%
Tényleg gáz Tőled.
tegnap 21:08
 24/24 anonim ***** válasza:

Nem tudtál volna másoktól mondjuk három embertől kölcsön össze szedni? Bankhitel? Amúgy ha annyira tepert a pasid és el akarta hitetni veled hogy imád akkor adhatta volna kölcsönbe, nem azért hogy cserébe újra össze jöjj vele hanem mert állítólag szeret és ő cseszte el a kapcsolatot és rosszul bánt veled, jóvá tehette volna ezzel.

Amúgy ha ezt a pénzt majd ahogy tudod vissza adod neki apránként, azzal jóvá teheted ezt. Gondolj bele a becsületed és tekintélyed lelki ismereted érdekében.

tegnap 22:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!