Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg gáz tőlem, hogy még utoljára elfogadtam egy anyagi támogatást tőle?
Nem akarok mélyen belemenni a történetbe, írom a puszta tényeket.
Én vagyok a nő. Autóbalesetem volt, ahol megsérült a medencém és az egyik lábam is. Nagyon erős fájdalmaim voltak és lelkileg is megnyomorodtam. A párom ebben az állapotomban erőltette a szexet, pedig mondtam, hogy nem vagyok rá kész. Ennek ellenére minden nap fogdosott, könyörgött, simán betette a kezét a... lábam közé, és végül durva sértődések lettek belőle, 1x még bőgött is hogy mennyire megalázó neki a helyzet. Pár ilyen hét után elkezdett szexchatelni, pikáns képeket küldözgetni és közösen maszturbálni camon át egy nővel, akit valahol a neten szedett össze. Végül ezt ő maga vallotta be a lelkiismerete miatt, de megpróbált azért meggyőzni, hogy nem gond, úgy gondolta, hogy ez csak egy ideiglenes megoldás, hogy legalább férfiasnak érezze magát, és ne csak tőlem függjön, és örüljek, én is békén vagyok hagyva, nem erőlteti már a szexet. Én teljesen összetörtem, azóta minden nap órákig sírok. Ő bármit megtesz, hogy megbocsássak, minden nap ír, zaklat mindenhol, bármit megtesz. Sajnos anyagi gondjaim vannak, és megszorultam, ezért a pánikhelyzetemben úgy tettem, mintha kibékülnék vele, és kértem tőle 100 ezer ft-nyi segítséget, amit elvileg nem kér vissza. Amikor megvolt a pénz, akkor szép lassan leépítettem őt újra. Azóta kissé szégyellem magam, de több barátnőm is mondja, hogy sokat keres, 100 ezer ft nem pénz, és amúgy is egy zaklató, csak a saját farkára gondoló alak, megérdemel ennyit, nem gáz.
De mégis rosszul érzem azért magam... Szerintetek?
Így van, egy perc alatt tette semmissé.
3-as, de igen, egyszer lefeküdtem vele, de direkt semmit se tettem az élvezetéért, el se ment, és azt mondtam, hogy sajnos csak ennyire vagyok képes, mert nem jöttem helyre felé érzelmileg.
Pénzt nem adott senkinek, nem prostival camozott, hanem egy sima nővel, akivel ilyen laza netes kapcsolatban egyeztek meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!