Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Várandósan helyes kilépni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várandósan helyes kilépni a társas magányból? Már a bőrömben se érzem jól magam.

Figyelt kérdés
Tudom, hogy egyből az ugrik be most egyes embereknek, hogy felelőtlen és miért vállalt gyereket. Amíg nem kezdett el látszódni a pocak minden rendben volt. Azóta kicserélték és hozzám se ér, de még megbeszélni se lehet vele semmit és állandóan kiabál velem, ha próbálok baba témáról beszélni vele. A gondolatom az, hogy a babának lehet jobb lenne egy olyan környezetben felnőni, ahol az anya nem szomorú és egyedül van hagyva, hanem egy szerető közösségben lenni és a szüleimmel együttesen felnevelni a picit. Vagy valaki volt már ebben a cipőben és ahogy lement a terhesség ez változott ? Konkrétan bármikor megszülethet most már, mert a végét rúgjuk a leányzóval és minden cuccot én vettem meg, egyedül a gyerek szoba nincs kész és nem hajlandó semmit mozdulni az ügyben… Tehetetlenséget érzek…

dec. 19. 03:09
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Tervezett baba volt. Mindent megteszek itthon. Mindenki szerint csinos vagyok és nem az az átlagos tipik anyuka, semmi nem változott rajtam, csak hasra nőttem. Azt mondta már nem nőnek lát, hanem egy anyának… Leányzó már akármikor megszülethet, teljesen célegyenesben vagyok vele.

Szüleim és a családom mindneki azt hiszi, hogy minden rendben van itthon, senkire nem zúdítottam rá a rosszat, mert a végsőkig próbáltam kitartani és megoldani mindent, de elfáradtam és nem vagyok boldog.

A legnagyobb baj, hogy egyáltalán nem lehet vele megbeszélni semmit, mert egyből kiabál és idegbeteg. (35 èves férfiről beszélünk) Azt se tudom, hogy normális e, hogy undorral néz rám a pocak miatt és ezért hozzá se lehet érni 😕

Szüleim egyébként támogatóak és iszonyú sok szeretet van bennük, nagyon jó helyen lenne velem együtt a baba.

Másnak volt ilyenje ? Változott valami miután megszületett a gyermek?

dec. 19. 13:16
 12/16 anonim ***** válasza:
Párterápia. Online pszichológus is van. Miutàn a baba megszületett, le kell ülni vele beszélni, hogy szerinted nagyon bantó, méltatlan es vállalhatatlan volt a viselkedése a terhességed alatt. Őszinteség-őszinteség még a menekülés előtt. Ha menthetetlen, ha hibàjàt.nem ismeri el, akkor tényleg jobb lehet külön. Nem kell ez nektek napi szinten!
dec. 19. 17:46
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem látja a nőt, csak az anyát. Ettől az ostoba kifogástól felmegy bennem a pumpa. Mi a túró az anya, ha nem nő?

Én megkérdezném a férjet, hogy szeretne-e elválni/szakítani. Nyugodtan elmondhatod, hogy te fontolgatod a különköltözést.

Egyébként ha ennyire töketlen a párod, előbb-utóbb ki fogsz belőle ábrándulni. El fog múlni ez a szerelem, szeretet, ragaszkodás, vágyakozás, amit most érzel.

dec. 19. 20:26
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha nem tekintenek nőnek csak az anyának, annyira elhanyagoltnak érzed majd magad, hogy teljesen befásilva unott madárilyeszővé válsz.
dec. 19. 21:24
 15/16 anonim ***** válasza:

Hát nálunk is volt ilyen plusz az anyja a közelbe költözött...fél évet vártam babával aztán semmi változás és léptem is.

Sztm beszélj szüleiddel is erről.

És sztm nem a gyerek születése után kell vele komolyan beszélgetni...addig csak gyűllik benned a "harag".

dec. 19. 21:35
 16/16 anonim ***** válasza:

15-ös én nem azért javasoltam a szülés utánit h gyűljön benne a harag addig, hanem mert a kérdező minden órás kismama elvileg. Én nem tudom hogy oldanak meg bármit, amikor ez fizikailag és lelkileg sem egy ideális helyzet, plusz eleve a pocakossággal is baja van a fiatalembernek. Akkor előbb ne legyen pocak. A kérdező is hiperszenzitìv a hormonok miatt is. A gyermekágy mellett azért csak fog annyit aludni neha a pici, hogy beszélgessenek anélkül, hogy karon lenne. Szóval érted hogy most ennek gyors megoldása helyett a szülésre jobb lenne fókuszalni.

Esetleg felhívni a szüleit hogy gáz van, lehet a szülés után hozzátok kene mennem anya.

dec. 20. 06:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!