Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú kapcsolat után mi a helyes opció egy férfinak abban az esetben ha még mindig szereti az ex párját ?
7 éves párkapcsolatból kilépet a feleségem. A 4 eves közös gyerekünkel együtt eltűntek a közös életemtünkből csak úgy.
A gyereket akkor látom amikor csak szeretném. Minden nap hívom őt, beszélünk videóban illetve pár szót váltunk telefonon is.
Elég szoros a kapcsolatunk ahhoz képest, hogy anyás volt mindig is nagyon.
Az ex parom viszont egyik napról a masikra közölte kb 3hónapja, hogy ő nem érez már úgy és nem tekint rám igazából már sehogy.
Nem akar velem élni és hagyjuk egymást mivel nem kellek szamára.
Teljesen ki szeretett belőlem ő erről nem tehet.
Az meg még jobban rá tesz lelkileg nálam, hogy már van masik kapcsolata.
Igazából annyira össze zavarodott vagyok mint kb egy tinédzser akivel az első csaja szakitott. Fogalmam nincs mikor éreztem utoljára ilyesmi érzést.
Az én részemről pedig mint emlitettem még mindig nagyon szeretem, sőt fáj hogy ez igy alakult. Konkrétan tudom, hogy ez a hajó már elúszott nem fogok utána rohanni mert felesleges.
Csak sajna nem tudok nem rá gondolni mivel mégis csak a családom ként szerettem őt.
A hiányával kelek és fekszem is.
Konkrétan rendesen féltékeny vagyok rá hogy van valakije és szereti őt éngem pedig magány emészt és a boldogtalanság.
Mi lenne a helyes cselekedett ilyenkor ?
Mit tenne egy férfi ebben a helyzetben ?
Talaljak magam mellé pár hónap után én is valakit és akkor igy fer lenne magamra tekintve ?
Ez segitene ? Persze csak idővel.
Elnézést a kissé szamomra is szokatlan megfogalmazásért de ez igy még mindig egy hatalmas trauma jelenleg 3 lassan 4hónap után is.
És nem tudom mit kezdjek az érzésemmel és azzal a 7 évvel.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!