Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex barátnő békülni akart,pár hétig ment. Aztán úgy nézki kilépett,de fura módon,egy idegentől megérteném de tőle?.. Kibővítem lent
Szinte sírt meg minden volt,hogy kezdjük újra. Igen sajna bele ugrottam,de nem is ez a lényeg most.
Valószínű meg gondolhatta magát vagy nemtudom mi történt,de gyakorlatilag eltűnt,nem reagál sehol se üzeneteimre,előtte még keresett úgy ahogy a napokban de csak sallangos témákban. Mondtam is neki ha szeretné befejezhetjük,csak mondja,ne jeleket küldjön hetekig,ismer milyen vagyok,nem egy idegbeteg akivel nem lehet beszélni kényes témákról.5 éve ismer.
Idegen embertől,pl társkeresőn azt mondom ok,nem ismerjük egymást aztán ennyi.
17 évesen volt ilyesmi,gondoltam 22 évesen másabb ez főleg,hogy édesanya lesz. Tippem annyi lenne lehet a volt párját(tőle várandós) akit kirakott 2 hónapja vissza mehetett.
Hát ebben az esetben szerinem ló nincs, jó a szamár is vagy.
Akárhogy is, én nem adnék neki több esélyt, akárhogy sír.
Az, hogy most adtál neki, az korrekt, azzal nincs gond, de kommunikálni kommunikálni kell akkor is ha nehéz, főleg, ha tudja, hogy veled lehet.
Én már csak azért se mennék bele ebbe a játékba, mert összetehetné a két kezét, hogy elfogadom a más porontyával.
Arra figyelj oda, hogyha mégis nagyon lyukat beszél a hasadba, és ismét összejönnétek, a gyerek megszületéséig semmi esetre se házasodjatok össze, mert azzal törvény szerint te leszel az apa, még akkor is, ha be tudod bizonyítani bírósági DNS vizsgálattal, hogy nem.
Másfelől meg ott a másik gond, hogy az ilyen csaj csak gondol egyet és jön-megy, a te érzelmeiddel baromira nem törődik, sem azzal, amit iránta éreznél, sem azzal, ha a gyereket megszeretnéd, vagy a gyerek kötődni kezdene hozzád. Én itt nem is várnék további magyarázatot, hülye, kihasználós a csaj, és kész.
1#. Igen ezt többen jelezték,hogy örülnie kéne,örült is elvileg darabig.
Szüleim is ezzel jöttek,hogy gondolkodjak előre,ha oda költözik netán,és gondol egyett gyerekestül és megy megint?
2# igen ez igaz,akkor még jól indult a dolog,bennem volt kis félsz mi lesz ha újra...
Hát bejött hamar
5#. Nem fogom,ez tuti. Ehez már "öreg" vagyok. Stabilitásra vágyok. Ha egyedül akkor egyedül,de akkor tudom,hogy magamra számítsak.
Még szerencsére időbe van minden,ez az egy ami bántott,hogy nem mondja.
Valahol örülök is,meg szomorú is ez.De egy biztos,tanultam belőle.
Addig játszmázik veled, míg összeköltözöl vele, odaszüli neked a kakukkfiókát, s ha ki is rakod( ha egyáltalán ki tudod), akkor is te fizeted 21 évig a gyerektartást.
Kell ez neked? Ez egy ribi.
Ha nyolcadik hónaposan összeházasodnak, akkor bizony lehet.
Úgy hívják törvényesen, hogy apaság vélelme.
Az apaság vélelmének megdöntésére van lehetőség, de nem egyszerű folyamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!