Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi a véleményetek a mostani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a mostani engem ért esettel kapcsolatban? Hátha azok alapján is fejlődhetek,tanulhatok.😊

Figyelt kérdés

A történetet ismertem egy kicsit:

Szeptember végén egy társkeresőn megismerkedtem egy lánnyal,aki közel 100 km távolságra van tőlem.Ezt tisztáztuk az elején és ennek tudatában folytattuk az ismerkedést.

Majd sor került 2 személyes találkozásra is. A kettő között kölcsönösen szerelmet is vallottunk egymásnak. A 2.randin már kézen fogva sétaltunk a városban és már azt terveztük hogy együtt töltjük a szilvesztert is és ha úgy adódna ha akkor megtörténne gondoljak a védekezésre. Cseteléskor meg olyanokat ír hogy így még úgy csókolgatna,még odalent is...

Múlt szombaton volt a 2. randi és kimondtuk hogy együtt vagyunk,mert milyen jól bánok vele,jól érzi magát mellettem.

Erre most hétfőn meg reggel dobott is azzal a 2 indokkal,hogy messze vagyunk,még nem érzi a kémiát ezek után.

Elmondhatom,hogy 2 napig volt barátnőm,de ezt nem is értem mai napig,hogy ezt most hogy...

ma 12:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg játssza a fejét és most azt várná, hogy küzdj érte..

(De szerintem ne menj bele ilyen dolgokba.)

ma 12:38
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Talált mást…
ma 12:38
 3/12 anonim ***** válasza:
77%
Van nálad vonzóbb, ennyi.
ma 12:41
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

2x találkoztatok 2 hónap alatt.

Ez nem nagy veszteség. Dobott. Keress mást.

ma 12:42
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a véleményem, hogy akármennyit is csetelgettek, 1 személyes találkozó után még szerelmet vallani abszolút komolytalan, a második találkozásnál meg kijelenteni, hogy mi mostantól egy pár vagyunk, szintén. Ahogy a mellékelt ábra is mutatja, ez egyszerűen értelmezhetetlen így. 2 hónap alatt találkoztatok 2x, ez amúgy valóban nagyon kevés egy párkapcsolathoz.

Alapból nem látom értelmét a távkapcsolatoknak, de ha megoldható egy élhető rendszer, amiben viszonylag gyakran tudtok találkozni, és ha van hajlandóság meg lehetőség a későbbiekben a kapcsolat "táv" jellegét megszüntetni, akkor még hagyján. De ez a leírtak alapján nem annyira adott, legalábbis a havi 1 találkozás az nem számít viszonylag gyakorinak. Szerintem itt vétettétek az első hibát, hogy ennek ellenére is belementetek. Nagyobb összegben fogadnék, hogy akadt valaki, aki közelebb van hozzá. Vagy csak simán belátta ő is, hogy ennek így nincs sok értelme.

ma 12:46
 6/12 anonim ***** válasza:
84%
Jó hülye vagy ha te két tali között szerelmet vallasz és már jártok. Nemhiába mondják, hogy meg kell egymást ismerni és nem idealizálni mert aztán az egyik fél felébred és pattint elfelé....
ma 12:48
 7/12 anonim ***** válasza:
87%
Aki 2 talalka utan azt monda szerelmes, annak nagyon sulyos kotodesi problemai vannak. Igaz ez rad es ra is. Erdemes lenne ezt vegiggondolni es rajonni, miert kotodsz kvazi ismeretlen emberekhez ilyen melyen.
ma 12:54
 8/12 A kérdező kommentje:

Hát igazából levette a jelekből,hogy van valami felőlem az irányába és kész tények elé állítva rákérdezett. Hazudni meg nem szerettem volna a kiszemeltemnek.

ma 12:56
 9/12 anonim ***** válasza:
Talált egy másik srácot, lefeküdt vele, és egyszerűbb vele összejönnie, mint veled, ezért dobott.
ma 13:02
 10/12 anonim ***** válasza:
63%
Keress közelebbit.
ma 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!