Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt anyósom írt egyiknap,majd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt anyósom írt egyiknap,majd másnap a lánya( ex barátnő). Ez szándékos "terv" lehetett?

Figyelt kérdés

1 hete egy üzletbe össze találkoztam ex anyóssal. Puszik,mivan velem stb kérdések.

Egyiknap üzenetet írt a házi állatommal kapcsolatba,meg dolgozok-e.,Másnap reggel olyan 6:30 tájban a lánya egy fotót küldött ami a kis állatommal kapcsolatos,humoros képet.

Röviden annyi hogy a szakításunk normál keretek között zajlott le,de már elég rég(2 éve).Leányzó lépett ki mi volt az ok nem tudni. Mai napig ha látjuk egymást köszönünk,néha oda jön hozzám(munkám olyan).neki van

aktuálisan egy kapcsolata fél éve. Egymásnál nem tiltogattuk egymást,néha küld egy egy szivet,de gondolom az a kis állatnak szól.

júl. 11. 00:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ki a francia tudja, h mit akarnak? Majd elmondják, de gondolom ő se tudja, hiába cukiskodik, ha rákerdezel majd akkor azt mondja, hogy ő ugyan nem akar semmit, a szív blökinek/cirminek ment.

😊 Ha karakán nő lenne akkor nem kellene itt kérdezősködni.

júl. 11. 06:37
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak ők tudják, viszont mivel azt se tudod miért szakított, ez biztos fontos? Nem éreznéd magad rosszul, hogy bármikor a semmiből kidobnak?
júl. 11. 08:20
 3/3 A kérdező kommentje:

1# igen ebbe is van valami,hogy hárítana.

2# igen,az sz@rul esett,hogy tényleg semmit se. Reggel mentem dolgozni,aztán valahogy telefonba oda nyomta hogy karriert építene kb ez volt. Előtte semmi gyanús jel nem volt. Utolsó héten annyi hogy beteg állítólag,és puff. Egyszer felemlítette nem érti miért tette.

júl. 11. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!