Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után új kapcsolatba ugrás, jól működhet?
Van olyan, hogy valaki hamar bele tud kezdeni uj kapcsolatban tiszta lappal es olyan is, hogy valakinek csak addig kell az adott partner, amig ossze nem szedi maagt, aztan megy tovabb. Volt exem, aki egybol utanam massal jott ossze, azota el is vette a lanyt, egy masik pedig miutan szakitott velem, osszejott egybol egy masik csajjal, akit aztan dobott, mert csak a felejtesemre hasznalta (ezt o maga mondta).
Azt javaslom, ne foglalkozz azzal, hogy ennel a sracnal melyik eshetoseg all fenn. Aztal foglalkozz, hogy jol erezd magd akkor is, ha nehez, semmilyen formaban ne beszelj vele, a legjobb, ha innentol nem is hallasz rola. Hidd el, rengeteg idot es energiat megsporolsz magadnak azzal, ha tudatosan megprobalod magadban lezarni ezt az egeszet.
4: megkerdezhetem hogy te hogyan tudtad ezeket az embereket feldolgozni az eletedben?
Nem volt szornyu erzes latni, hogy a szerelmed rogton utannad osszejon valaki massal es ossze is hazasodnak?..
Az elso suakitasom utan szornyu volt, plane, hogy tartottuk a kapcsolatot es rendszeresen hivogatott telefonon…de aztan a masodik szakitasomat mar ugy kezeltem, hogy torles, tiltas, soha tobbet egyik felol sem akartam hallani, igy nem tudom, hogy a ket legutobbi exemmel mi lett, csak evekkel kesobb.
En ezt javaslom, a no contact a leheto legjobb. Es nem azert, hogy a masiknak mutasd, hogy te mennyire tul vagy rajta, hanem magad miatt, hogy valoban hamar tultedd magad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!