Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyire szokás manapság,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szokás manapság, hogy baráti körökben egymásnak adogatják át a nőket?

Figyelt kérdés

Tehát, ha az egyiknek már nem kell, akkor szakít vele és megkapja a másik.

Valahogy így:

[link]

Így legalább tudja az ember, hogy mire számíthat és nem fog egy kattos nőbe belefutni Tinderen, akire rákölt fél milkát és nem kap érte semmit.

aug. 1. 20:12
A kérdező szavazást indított:
Ritka az ilyen
Gyakori az ilyen
21 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Semennyire mivel a nő dö t lefekszik e az exe haverjával. Nem passzolgatnak ezek senkinek semmit.
aug. 1. 20:13
 2/13 anonim ***** válasza:
78%
*dönt
aug. 1. 20:14
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk (úgy 10 éve, tiniként), volt 1-2 lány, akin minden sráccal járt a társaságból, egy csaj miatt volt is hatalmas balhé köztük, de nem ez volt a jellemző.

Ha valaki szétment a párjával, akkor az exet már nem láttuk többé, ritka volt, hogy valaki annyira beilleszedett, hogy szakítás után is a társaság tagja maradt.

Olyan viszont többször volt, hogy a csaj nem nézte jó szemmel, hogy összeülünk, koncertre megyünk és így a srácot sokáig vagy soha többet nem láttuk.

Kb 6-8 ember volt mindig a társaságban, fele-fele arányban a nemek, de mindig változtak a tagok. Felnőttként már csak hárman tartjuk a kapcsolatot.

Bocsi a kis nosztalgiázásért.

aug. 1. 20:21
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
Fogalmam nincs és nem is akarok róla tudni.
aug. 1. 20:21
 5/13 anonim ***** válasza:
69%

Soha nem tennék ilyet, mert ez megalázó szerintem mindenkinek.

+ bónusz innentől kezdve a magánéleted a teljes baráti társaság előtt nyitva lesz mert a csaj el fog fecsegni mindent szépen lassan az új pasinak aki meg ezeket felhasználva fog viccelődni.

nem kell ez senkinek.

aug. 1. 20:32
 6/13 anonim ***** válasza:
37%

A politikai propagandát hagyjuk!

Én amikor szakítottam/velem szakítottak, akkor mindig, 100%-osan befejeztem és kerültem az illetőt.

DE!!!

Többször hallottam, és itt is olvastam sokszor, hogy sok nő, csak a saját társaságából és baráti köréből ismerkedik. Kívülállókkal nem. Beteges szerintem is. Nem kicsit.

aug. 1. 20:34
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem tagadom, hogy van ilyen, de hogy szokás lenne? Bár engem sosem választották így ki...
aug. 1. 20:35
 8/13 anonim ***** válasza:
#7 engem sem, pedig a baráti társaságom zöme pasi volt, igaz akkoriban inkább pasis dolgokat csináltam, haverként tekintettek rám.
aug. 1. 20:46
 9/13 anonim ***** válasza:
56%
#5 valakit ez nem zavar, főleg aki imád a középpontban lenni. Akin mindenki végigment, azt egyik srác sem vettet túl komolyan.
aug. 1. 20:47
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
20:46 Milyen férfi az ideálod? Rengeteg hasznos választ adtál már... Ezért érdekelne. :) 36F
aug. 1. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!