Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szokás manapság, hogy baráti körökben egymásnak adogatják át a nőket?
Tehát, ha az egyiknek már nem kell, akkor szakít vele és megkapja a másik.
Valahogy így:
Így legalább tudja az ember, hogy mire számíthat és nem fog egy kattos nőbe belefutni Tinderen, akire rákölt fél milkát és nem kap érte semmit.
Nálunk (úgy 10 éve, tiniként), volt 1-2 lány, akin minden sráccal járt a társaságból, egy csaj miatt volt is hatalmas balhé köztük, de nem ez volt a jellemző.
Ha valaki szétment a párjával, akkor az exet már nem láttuk többé, ritka volt, hogy valaki annyira beilleszedett, hogy szakítás után is a társaság tagja maradt.
Olyan viszont többször volt, hogy a csaj nem nézte jó szemmel, hogy összeülünk, koncertre megyünk és így a srácot sokáig vagy soha többet nem láttuk.
Kb 6-8 ember volt mindig a társaságban, fele-fele arányban a nemek, de mindig változtak a tagok. Felnőttként már csak hárman tartjuk a kapcsolatot.
Bocsi a kis nosztalgiázásért.
Soha nem tennék ilyet, mert ez megalázó szerintem mindenkinek.
+ bónusz innentől kezdve a magánéleted a teljes baráti társaság előtt nyitva lesz mert a csaj el fog fecsegni mindent szépen lassan az új pasinak aki meg ezeket felhasználva fog viccelődni.
nem kell ez senkinek.
A politikai propagandát hagyjuk!
Én amikor szakítottam/velem szakítottak, akkor mindig, 100%-osan befejeztem és kerültem az illetőt.
DE!!!
Többször hallottam, és itt is olvastam sokszor, hogy sok nő, csak a saját társaságából és baráti köréből ismerkedik. Kívülállókkal nem. Beteges szerintem is. Nem kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!