Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottatok már lánnyal pusztán azért, mert túl sokat ivott?
Igen, a Maunika show-ban volt ilyen.
- Mariann, miért iszol?
- Néha.
- Mennyire néha?
- Mindennap.
#6-osnak.
Ezt nem osztom. Hozzám 10 évvel ezelőtt feljárt rendszeresesn két 18-20 éves lány azért, mert nálam nyugodan leihatták magukat tajtrészegre, úgy hogy közben zene, kaja meg én :-).
Megittak egy üveg Bikavért, Martinit, meg hozzá vodkát.
És persze közben atomperverz mocskolódás volt.
Egyébként tök normális egyetemista életük volt.
Saját elmondásuk szerint azért, mert 1000%-ig biztonságban érezték magukat, hogy ott ébrednek fel, ahol leitták magukat, és max. én dugom őket szét és senki más.
Viszont ez a fajta gőzleeresztés kellet nekik hetente, kéthetente egyszer.
Ők is őrülten élvezték és persze én is. S mivel igazi tinitestűek voltak, számomra nem volt undoritó ez az egész igy ahogy volt.
előző folyt. :
Ja, én nem oszom soha alkoholt. És attól, hogy kiélték igy magukat, máskor egy kortyot sem ittak soha. Én nem telepedtem rájuk, teljesen kötetlenül működött a dolog és mégis mindig visszajártak 1,5 évig. Volt hogy én hivtam őket, volt hogy ők akartak mindenáron jönni.
Aztán az egyik belezúgott egy srácba, a másik még egyedül jött 5-6x, aztán ő meg hazaköltözött messze vidékre, igy lett vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!