Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az amit már nem néznétek el a párotoknak?
Tegnap beszélgettünk a barátnőmmel és meglepett mikor azt mondta, hogy ő szinte mindent elnézne nekem és szinte semminél nem érezné azt, hogy szakítana velem. Rákérdeztem a megcsalásra is és azt mondta, hogy még azt is elfogadja, csak tudjon róla.
Nekem ez kicsit fura. Nem hiszem, hogy tényleg ennyire tolerálna mindent és ezért ötlött fel bennem a kérdés, hogy nektek mi a határ?
Tehát mi az aminél azt mondjátok a párotoknak, hogy ennyi volt?
Mi az amire a párotok mondja azt, hogy sok?
Ha nem szeret, azzal nem tudok mit kezdeni és ebbe meg minden beletartozik, pl veszekszik, vagy degradál, vagy beszól, gúnyol, vagy nőzik online vagy az életben, nem velem halad együtt hanem külön életet visz, nem kommunikatív, telot dugdos, nőként nem vesz észre(nincsenek csillogo szemek csak más nőkre), hanyagol, vagy elég neki velem a tévézés kaja szex és más nem kell, vagy nem érdekli ha nem érek rá elvan nélkülem is simán, nem igényel nem vagyok fontos szükséges, ha szakítanánk neki fel se tűnne nem hatná meg, nem kötődő ragaszkodó, nem táplál semmivel a kapcsolatban, esetleg félre is jár vagy elhagy, nem nyújt semmit nem udvarol nem segít nem erősíti a bizalmam, csak van.
Itt nem az van hogy "elnézem",hanem egyszerűen ugy se tudok tenni semmit.(az ember fejen is állhat ha nem szeretik, akkor se fogják) Aki nem szeret az nem szeret.
Ezeket inkább csak tudomásul veszem, nem élek abban a hitben hogy majd eljegyez, meg bármi is lesz, abban a hitben élek hogy vagy egyedül kéne lennem vagy keresni egyszerűen mást, vagy saját döntésemen mulik meddig mozizom ezt végig és meddig nem akarom elengedni
Volt egy olyan kérdés is egyszer van e plátói szerelmed akkor írtam is hogy nekem a barátom a plátói szerelmem..
(1.voltam)
Én telyesen zen vagyok, 15 évembe tellett, de elértem a totális nyugalom állapotát és tartom is már 4-5éve, full nem idegeskedek ilyen dolgokon, szeretem a páromat, én megcsalni nem akarom, meg lusta is lennék hozzá, de ha ő úgy érezné, hogy van az életében valami hiány, amit velem nem tud beteljesíteni, ki vagyok én, hogy megakadályozzak ebben egy másik embert?
De amúgy párom valószínűleg nem lenne a párom, valószínűleg nem bírná senki egy ilyen ember mellett mint én, ha nem pont így gondolkodna ő is. Szóval ez inkább csak egy gondolatkísérletben történhet meg.
4. "Ha nem lehet vele beszélni, ha megcsal, ha nem bízik bennem, ha toxikus, ha egészségügyi ok nélkül hónapokig nincs szex, ha a szülei fontosabbak mint én, ha kitalálja hogy mégis akar gyereket."
Pedig ha megnősülsz, ebből kettő fixen ott lesz. Az egyik az, hogy hónapokig nem lesz szex eü ok nélkül sem. A másikat a fantáziádra bízom.
Sose nősülj meg, az a szex halála!
Akivel mindent meg lehet csinálni, mert mindent elnéz, az valamilyen függőségben szenved!
Vagy társfüggő, vagy kapcsolatfüggő, vagy anyagilag függ a másiktól és ezért néz el mindent. Diszfunkcionális kötődési mintái lehetnek.
Olyan ez mint amikor a drogos függ a dealertől. Mindegy neki mit tesznek vele, csak meglegyen az euforikus érzés.
Egészséges pszichével rendelkező felnőtt ember képes meghúzni a határait, és nem hagyja hogy bármit megtegyenek vele.
A "bármi" mindenkinél más, de a pszichológia megkülönböztet még egészségesnek nevezhető dolgokat, és olyat is ami már káros a mentális egészségre (valószínű hogy már eleve sérült pszichés értelemeben az, aki sok olyan dolgot elnéz amit a szakemberek már nem tennének).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!