Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig mennétek el és mennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig mennétek el és mennyit néznétek el a párotoknak ha szeretitek?

Figyelt kérdés

A párommal nagyon csúnyán összevesztünk és mikor felálltam mert nem folytatom tovább ezt a veszekedést meglöktem. Erre ő megütött, elkezdett rángatni a hajamnál fogva és leszorított az ágyra, hogy mit képzelek magamról, milyen jogon lökdösődök!? De kérdem én amit ő csinált az rendben van?

Mérges vagyok rá igen. Összepakoltam a cuccaimat és eljöttem! Mondtam neki, hogy köztünk ezzel vége.

Aztán utánam jött, bocsánatot kért, hogy őszintén sajnálja. Szerintetek?

Láttam rajta,hogy megrémült ő is attól, amit tett, de nem tudom el tudom e nézni ezt neki. Most sírok, és azon gondolkodom, hogyha ez nem történt volna meg, akkor most ez mind nem kellett volna, hogy megtörténjen. Akkor a veszekedést simán elfelejtettem volna. Szeretem! Nagyon! De nem tudom elég ez e ahhoz, hogy folytassam vele!

Ti mit tennétek a helyben?

23/l

2016. máj. 31. 21:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
96%

Nekem ilyenkor mindig az jut eszembe hogy persze most megütött mert felhúztad és le tudott állni de mikor fogod legközelebb ennyire felhúzni? Akkor nem üt e meg úgy hogy többé nem kelsz fel? Ha lesz gyereketek (tudom későbbi jövő de azért merengjünk el ezen is) és felhúzza magát a sírásán vajon nem e rázza meg hirtelen mérgében és nem okoz benne maradandó kárt? Ezzel az a baj hogy vagy tanult belőle és soha többet vagy egy időzített bombával tervezed összekötni az életed.

Nehéz kérdés nem tudom mit lépnék.

20/l

2016. máj. 31. 21:54
 2/17 anonim ***** válasza:
59%
Miért ilyen hülyék a nők?
2016. máj. 31. 21:57
 3/17 A kérdező kommentje:
Miért utolsó, szerinted ez mi? Elmagyaráznád, hogy hogy látod?
2016. máj. 31. 22:03
 4/17 anonim ***** válasza:
9%
Megírtam privát üzenetben. Úgy értem, hogy úgy látszik nektek nőknek az a jó, ha ütnek vernek titeket. Mert így szeretitek igazán a párotokat.
2016. máj. 31. 22:05
 5/17 anonim ***** válasza:

elhagynék egy ilyen férget

nagyon buta vagy, hogy egy ilyen pasihoz ragaszkodsz

2016. máj. 31. 22:20
 6/17 anonim ***** válasza:
Ha egyszer megtette megfogja máskor is. Előbb törném el a kezét Mielőtt megütne.
2016. máj. 31. 22:20
 7/17 anonim ***** válasza:
Ez nagyon felejtős pasi. Én szóba nem állnék vele többet, az erőszak elfogadhatatlan és ez igenis erőszakos tett volt, arról nem is beszélve hogy megalázott. Gondolj bele ha vele maradsz és netán gyereketek lesz akkor majd mit csinál a kislányoddal ha épp rosszalkodik ő meg felhúzza magát?! Nem kockáztatnék meg ilyet.
2016. jún. 1. 00:50
 8/17 anonim ***** válasza:

Látod mire képes, ha felidegesíted és lökdösöd...te kezdted, de akkor sem ez volt a helyes reakció, egyikőtöktől sem! Mármint te minek lökdösöd, ő meg miért üt meg...

Vagy megtudjátok beszélni és túl tenni magatokat ezen és a jövőben erre jobban odafigyelni, vagy külön mentek végleg...

23F

2016. jún. 1. 07:52
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

1.:neked nem lett volna szabad meglökni, mert így te kezdted a fizikai részt.

2.: ha a barátom képes lenne a hajamnál rángatva leszorítani, azonnal elhagynám

2016. jún. 1. 08:40
 10/17 anonim ***** válasza:
53%

Egyébként ha a férfi részéről történő erőszak annyira elítélt, akkor a nő részéről is ugyanannyira el kéne ítélni, nem lenne szabad azt sem elnézni csak azért, mert ő a gyengébb nem.

Úgyhogy igen, szerintem ne maradj ilyen erőszakos emberrel, de te mi jogon voltál erőszakos vele és lökted meg? Te is ugyanúgy erőszakos ember vagy.

2016. jún. 1. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!