Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig mennétek el és mennyit néznétek el a párotoknak ha szeretitek?
A párommal nagyon csúnyán összevesztünk és mikor felálltam mert nem folytatom tovább ezt a veszekedést meglöktem. Erre ő megütött, elkezdett rángatni a hajamnál fogva és leszorított az ágyra, hogy mit képzelek magamról, milyen jogon lökdösődök!? De kérdem én amit ő csinált az rendben van?
Mérges vagyok rá igen. Összepakoltam a cuccaimat és eljöttem! Mondtam neki, hogy köztünk ezzel vége.
Aztán utánam jött, bocsánatot kért, hogy őszintén sajnálja. Szerintetek?
Láttam rajta,hogy megrémült ő is attól, amit tett, de nem tudom el tudom e nézni ezt neki. Most sírok, és azon gondolkodom, hogyha ez nem történt volna meg, akkor most ez mind nem kellett volna, hogy megtörténjen. Akkor a veszekedést simán elfelejtettem volna. Szeretem! Nagyon! De nem tudom elég ez e ahhoz, hogy folytassam vele!
Ti mit tennétek a helyben?
23/l
Azért mert egy férfi ereje több mint duplája a nőjének, és én nem agresszióból tettem csak, hogy engedjen már utamra, mert az, ahol tartottunk a veszekedésben nem vezetett sehová...
Szerintem egy férfi legyen tisztában a saját erejével, főleg egy nő felé... Mert én akkorát tudtam lökni rajta, éppen még csak meg se inogott (és emiatt hülyeség az, amikor egy férfi azért sír, mert egy nő fizikailag valahogyan bántalmazta, nem hiszem, hogy puszta női kéz túl sok kárt tud egy férfiben tenni bármilyen szempontból is), de az ő reakciója viszont mély agresszióból indult ki, és az erő amit én kaptam nem lehet hozzá hasonlítani ahhoz, amit tőlem kapott.
És ősi, íratlan szabály, hogy a gyengébben nem bántjuk!
Legyen ez BÁRKI között, nem csak férfi-nő felállásban!
Ez az én véleményem!
"És ősi, íratlan szabály, hogy a gyengébben nem bántjuk!
Legyen ez BÁRKI között, nem csak férfi-nő felállásban!"
hát a természetben messze nem ilyen szabályok uralkodnak :D milyen ősi hülyeségről hablatyolsz itt? :D
ha csak az embereket nézzük, akkor a csatákban nem hiszem, hogy bárki követte volna ezt :D
Mint írtam előző válaszomban, egyikőtök sem reagált megfelelően, te meglökted, de ha nagyobb erőd lett volna, akkor nagyobb sérülést szenvedett volna el...gyenge vagy és kötözködsz, aztán az erősebb fitogtatta az erejét, ami szintén értelmetlen volt...
23F
mindketten hülyék voltatok, mondjuk ahogy látom a reakciód lehet kapsz még pár pofont az élettől is :D ennyi ésszel...
kijelentem: TE HÜLYE VAGY...
lehet megérdemelted azt a pofont, bár lehet az tett ekkora kárt az agyadban :S
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!