Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szeretitek, ha a párotoknak ti vagytok az elsők?
Huszonévesek voltunk barátommal mikor összejöttünk és nekem ugyan nem, de neki én voltam az első és azt kell mondjam talán ez volt a legjobb felállás. Nekem vele eddig a legjobb, pedig előtte "tapasztalt" barátom volt és khm, más téren is a legjobb és ezzel nem azt akarom mondani, hogy 20 centissel rohangál, mint ahogy a gyakoris fiúk gondolják, hogy a jó csak az lehet. Az ő részéről nem tudom, hogy bánja-e hogy előttem nem voltam más barátnői, mert persze azt mondja dehogy. Viszont jó érzés, hogy nem tud hasonlítgatni az előzőkhöz, hogy bezzeg a Juli jobban szopott vagy a Mari minden nap, a Borinak meg szebb és jobb puncija volt... :D
Így jól esik, hogy mikor mozgalmas és "érzelemdús" esténk van a végén megjegyzi, hogy fenomenális volt és tudom, hogy komolyan gondolja.
Ezt nem tudom.
A páromnak jó pár nő volt az életében vagyis inkább mondhatom h rengeteg..
Nekem viszont ő volt az első és még most is az.
23L
Nem fűz hozzá érzelem. Ha így alakult, hát istenem, de különösebben nem foglalkoztatnak az exek sem. Biztos vagyok benne, hogy új emberrel új élmények is jönnek (nálam legalábbis így van, akkor nála miért lenne másképp), és nem hasonlítgat folyamatosan (én sem teszem). Nem véletlen, hogy velem van, nem hiszem, hogy ha annyival rosszabb lenne a szex vagy a kapcsolat, akkor velem lenne, és nem a másikkal.
Persze, jó érzés az, ha voltak már előttem mások, és akkor biztos lehetek benne, hogy ha azt mondja, velem különleges (bármiről is van szó), akkor azt nem azért mondja, mert most élte át először, hanem azért, mert a korábbi tapasztalataihoz képest ez a legkülönlegesebb. Ha már volt előélete, akkor bízhatok benne, hogy a tapasztalatai alapján azért választott engem, mert bennem megtalálta azt, ami a korábbiakban nem volt meg, és ha velem komolyan tervez, azt nem csak azért mondja, mert én jónak tűnök így elsőre, hanem mert tényleg az vagyok, tényekre és már meglévő tapasztalatokra alapozva. Ezért örülök jobban, hogy a páromnak volt már előttem barátnője (mind évekig tartó kapcsolat, tehát ő sem csak a szexre menős típus), és nem én vagyok az első, mert ha az lennék, folyamatosan bennem lenne a kétség: vajon nem csak azért van velem, mert én leálltam neki? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!