Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után mondtátok meg párotoknak, hogy szeretitek?
Figyelt kérdés
Az első randitól számítva.
A kérdés adott:)
2014. jan. 22. 01:08
2/10 anonim válasza:
Amikor érzem,hogy ő is érez valamit.
3/10 anonim válasza:
Pár hét után először,de ami azután jött,az sokkal erősebb lett.
Ő már valamennyivel előtte is mondta. Azt mondta,hogy tudta,hogy össze fogunk jönni.
Jobban ismert,mint én magamat :)
4/10 Freddy K válasza:
Hát ha a "párom" akkor azért a "párom" mert szeretem, vagy nem?
5/10 anonim válasza:
Nem mérem az időt. Amikor azt érzem, hogy szeretem, akkor mondom. Embere válogatja. Általában pár hónap.
6/10 anonim válasza:
már a kapcsolat előtt is, mivel legjobb lány barátom volt így mondtuk egymásnak akkor is hogy "szeretlek" persze nem volt olyan fajsúlyú mint a kapcsolatban lévő.. de ahogy eljutott a kapcsolatunk arra a szinte hogy akkor próbáljuk meg együtt akkor egyből mondtam neki :)
7/10 anonim válasza:
én már a legelején célozgatok de még bem mondom ki max 2-3 hét múlva vagy én szeretem
8/10 anonim válasza:
én már a legelején célozgatok de még nem mondom ki max 2-3 hét múlva hogy én szeretem
10/10 anonim válasza:
A második randin szerelmet vallottunk egymásnak. Előbb ő mint a férfi, aztán én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!