Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi az amit már nem néznétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az amit már nem néznétek el a párotoknak?

Figyelt kérdés

Tegnap beszélgettünk a barátnőmmel és meglepett mikor azt mondta, hogy ő szinte mindent elnézne nekem és szinte semminél nem érezné azt, hogy szakítana velem. Rákérdeztem a megcsalásra is és azt mondta, hogy még azt is elfogadja, csak tudjon róla.

Nekem ez kicsit fura. Nem hiszem, hogy tényleg ennyire tolerálna mindent és ezért ötlött fel bennem a kérdés, hogy nektek mi a határ?

Tehát mi az aminél azt mondjátok a párotoknak, hogy ennyi volt?

Mi az amire a párotok mondja azt, hogy sok?

2023. jún. 2. 06:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Megcsalás offos, ja és nálam a flört is az, meg a kúrólájk, meg a Tinderezés is, meg hogy más ribivel lelkizget. Nem csak a fizikai dolgok.

Ha megüt, vagy direkt fájdalmat okoz, az is válóok.

Ha alkoholista vagy egyéb ilyen függő lenne, eleinte segítenék neki, de nem maradnék mellette örökre.

Ha teljesen elhanyagol, nem foglalkozik velem és hiába kérem, akkor sem, na az is offos.

Ami még szakító ok, ha hazudik. Nem a kegyesre gondolok hanem a nagy hazugságra. Több hazug exem is volt, elég volt.

2023. jún. 2. 10:11
 12/18 anonim ***** válasza:

Bántalmazás

Függőségek (ha felismeri és tesz a gyógyulásért, akkor segítenék, de ha nem és sajnos általában ez a gyakoribb, akkor nem tudnék mellette maradni)

2023. jún. 2. 10:37
 13/18 anonim ***** válasza:
Tudtam, hogy a megcsalás, aztán mikor kiderült, hogy megcsaltak beigazolódott, hogy tényleg a megcsalást nem tudom elnézni.
2023. jún. 2. 11:28
 14/18 anonim ***** válasza:
75%
Hát aki elnézi a megcsalást az jó hülye :D
2023. jún. 2. 11:31
 15/18 anonim ***** válasza:
33%
Felőlem meg is csalhat, engem tényleg nem érdekelne. Ha jó volt neki, akkor mehet máskor is, engem ezzel nem fog degradálni. Attól még én ugyanaz az ember maradok.
2023. jún. 2. 11:38
 16/18 anonim ***** válasza:
53%

Ne haragudj, de butus a barátnőd🙄

Ennyire nem szabad magát labtörlőnek nézni...

Te tulajdonképpen azt csinálhatsz mit akarsz, nem fog kidobni, viszont így neked em fog ő kelleni egy idő után....

2023. jún. 3. 10:50
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát én nem tudok erre a kérdésre válaszolni! Szerintem bármit megtehet, semmi sem viselne meg.
2023. jún. 3. 19:26
 18/18 anonim ***** válasza:
54%
Addig mindent tolerál, amíg el nem veszed feleségül.
2023. jún. 3. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!