Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szokás manapság, hogy baráti körökben egymásnak adogatják át a nőket?
Figyelt kérdés
Tehát, ha az egyiknek már nem kell, akkor szakít vele és megkapja a másik.
Valahogy így:
Így legalább tudja az ember, hogy mire számíthat és nem fog egy kattos nőbe belefutni Tinderen, akire rákölt fél milkát és nem kap érte semmit.
aug. 1. 20:12
11/13 anonim válasza:
Akire rákölő fél milkát de nem kap semmit.
Neked fél milkád életedben nem volt de remélem hogy nem is kapsz érte szexet.
12/13 anonim válasza:
Az, hogy baráti társaságon belül akad olyan nő, aki több férfival is járt a társaságból vagy fordítva, nem azt jelenti, hogy egymásnak adogatják. Hanem hogy ismerik egymást jobban, egymásba szeretnek. Ilyen akad. De általában azért nem folyamatos ez egyik társaságban sem, hogy minden férfi minden nővel.
13/13 anonim válasza:
18 évesen volt velem, h szakított velem a pasim, és rá egy hétre felhívott az egyik haverja h jó lenne összefutni meg h tetszem neki. Akkor én megmondtam h az exem egyik haverjával sem vagyok hajlandó összejönni, elvből. Sztem ez nagyon gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!