Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy lehet szépen szakítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet szépen szakítani egy hölggyel, akivel pár hónap ismerkedés után lefekszel, de rájössz, hogy nem ő az igazi?

Figyelt kérdés
Nem jó vele az ágyban. A hölgy vezető beosztású, okos, kedves, intelligens. Nem tudom mit mondjak neki. Hogy lehet ezt szépen megmondani, hogy szakítani akarok?

dec. 1. 22:28
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

Azért lehetett ilyen, mert az ő részéről sem alakultak ki az érzelmek. Vagyis se nem szerelmes beléd, de annyira megtartani se szeretne, ezért nem is igyekezett, hogy jobb legyen.

Akár az igazat is megmondhatod neki, nem fog sérülni, hiszen se nem szeret, se nem szerelmes.

dec. 3. 18:15
 32/36 A kérdező kommentje:

31

Ebben nem vagyok biztos, hogy így van. Közös programokat tervez, szervez velem. Kaptam tőle üzenetet. Megírtam neki, hogy nem akarok. Bővebben még nem fejtettem ki neki. Fogom. Szerintem kellenék neki nagyon. Nem akarok már semmit tőle.

dec. 4. 23:49
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű mikulás és karácsonyi ajándékot is vett neked, úgyhogy szakíts minél előbb. Már ígyis-úgyis jobban fog fájni neki így az ünnepek miatt.
dec. 5. 05:28
 34/36 anonim ***** válasza:
32 Fura egy ízlése van szegénynek.
dec. 5. 16:45
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmit se kombinálj, csak add önmagad, hamar ki fog belőled ábrándulni.
dec. 5. 16:47
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
Milyen hülyeség már ez a duma, hogy mondd a szemébe, stb. Az ilyet szemlesütve sxokták közölni, és utána kerülik egymás tekintetét, kb. egymásra se néznek többet. Így zajlik le személyesen. Nagyon kínos az ilyen mindkét félnek. Üzend meg neki, az sokkal kíméletesebb.
dec. 5. 19:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!