Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet szépen szakítani egy hölggyel, akivel pár hónap ismerkedés után lefekszel, de rájössz, hogy nem ő az igazi?
Egyszer történt meg.
Nem tudom csak úgy leírni, hogy mi a rossz. Úgy rossz az egész, ahogy van. Mintha egy műanyag szexbaba lenne. Hagyjuk is.
Nem ő az, aki nekem kell. Ennyi.
Nem érdekelt soha, hogy milyen pozícióban van. Nekem mint nő bejött, jó volt vele beszélgetni. Többet akart, engem. Ráadásul hosszútávra akart párjának. Megtörtént, de inkább ne történt volna meg. Bánom, hogy belementem. Tőlem megkapott mindent az együttlétben, az biztos. De csak egyszer.
Ez alatt azt érted, hogy passzív volt?
Bocsi, nem akarok vàjkàlni a szexuális életetekben, csak engem is érdekelne a téma.
Igazából jó hallani a pasi szemszögét is,mert amúgy nekem is van egy férfi, akivel egyszer voltunk együtt,de ő màssal indokolta, hogy visszatàncolt.
Egyébként elég szerintem annyit mondani neki, hogy nem akarlak megbántani,de nem érzem azt,amit kéne.Ez bőven elég.
27! Nagyon köszönöm, hogy segítettél. Ezt fogom tenni. Én tisztelem őt, és nem akarok törést okozni neki, de nem szeretném hamis illúziókba se kergetni, hazudni érzéseket. Ha akarom, ha nem, időnként lesz olyan, hogy összefutunk boltban vagy akárhol. Ezért örülnék, ha nem haragudna rám.
Mindenkinek köszönöm az építő jellegű segítségét, hálás vagyok. Bocsánat, hogy kicsit elszakadt a cérna annál, aki majomnak nevezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!