Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy lehet szépen szakítani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet szépen szakítani egy hölggyel, akivel pár hónap ismerkedés után lefekszel, de rájössz, hogy nem ő az igazi?

Figyelt kérdés
Nem jó vele az ágyban. A hölgy vezető beosztású, okos, kedves, intelligens. Nem tudom mit mondjak neki. Hogy lehet ezt szépen megmondani, hogy szakítani akarok?

dec. 1. 22:28
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

Egyszer történt meg.

Nem tudom csak úgy leírni, hogy mi a rossz. Úgy rossz az egész, ahogy van. Mintha egy műanyag szexbaba lenne. Hagyjuk is.

Nem ő az, aki nekem kell. Ennyi.

Nem érdekelt soha, hogy milyen pozícióban van. Nekem mint nő bejött, jó volt vele beszélgetni. Többet akart, engem. Ráadásul hosszútávra akart párjának. Megtörtént, de inkább ne történt volna meg. Bánom, hogy belementem. Tőlem megkapott mindent az együttlétben, az biztos. De csak egyszer.

dec. 2. 14:26
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Jobb is neki, hogy nem áll le vele egy kommunikációra képtelen, álomvilágban élő, problémáktól azonnal elszaladó majom.
dec. 2. 16:33
 23/36 A kérdező kommentje:
22-nek! Persze, jobb is. 🙂 Most akkor nagyon beszóltál. Legyen neked ilyen szexuális életed egész életedben, ezt kívánom. A majom te vagy, hogy beszólsz, ideböfögsz.
dec. 2. 17:06
 24/36 anonim ***** válasza:
51%
Csak feküdt, mint egy darab fa?
dec. 2. 18:34
 25/36 anonim ***** válasza:
Megmondtad már neki, hogy vége?
dec. 2. 18:35
 26/36 anonim ***** válasza:
80%

Ez alatt azt érted, hogy passzív volt?

Bocsi, nem akarok vàjkàlni a szexuális életetekben, csak engem is érdekelne a téma.

Igazából jó hallani a pasi szemszögét is,mert amúgy nekem is van egy férfi, akivel egyszer voltunk együtt,de ő màssal indokolta, hogy visszatàncolt.

Egyébként elég szerintem annyit mondani neki, hogy nem akarlak megbántani,de nem érzem azt,amit kéne.Ez bőven elég.

dec. 2. 20:26
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Így: bocsánat, nem passzolunk össze - nem alakultak ki érzések... stb. Ne legyél már balf. - és ezt a "maradjunk barátok" dumát most felejtsd el.
dec. 2. 20:54
 28/36 A kérdező kommentje:

27! Nagyon köszönöm, hogy segítettél. Ezt fogom tenni. Én tisztelem őt, és nem akarok törést okozni neki, de nem szeretném hamis illúziókba se kergetni, hazudni érzéseket. Ha akarom, ha nem, időnként lesz olyan, hogy összefutunk boltban vagy akárhol. Ezért örülnék, ha nem haragudna rám.

Mindenkinek köszönöm az építő jellegű segítségét, hálás vagyok. Bocsánat, hogy kicsit elszakadt a cérna annál, aki majomnak nevezett.

dec. 2. 22:01
 29/36 A kérdező kommentje:
26-nak. Passzív is. Mint egy szobanövény. Se egy kedves szó, se egy érintés, nem is foglalkozott velem,.... hagyjuk is.
dec. 2. 22:06
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mondd meg neki hogy neked romantikusabb a stílusod, mint neki, és így nem illetek össze. Ha egyszer ez az igazság, vagy valami hasonló (se egy kedves szó se egy érintés)
dec. 3. 01:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!