Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy tőlem 20 évvel idősebb, párkapcsolatban élő férfi flörtölget velem rendszeresen, és ismerkedik párkapcsolati szándékkal, fog-e valaha szakítani az aktuális kapcsolatában?
Figyelt kérdés
Vagy én szálljak ki mielőbb, mert csak át akar verni.2023. ápr. 15. 14:06
1/21 A kérdező kommentje:
Azt mondta lakótársi szinten vannak, de számomra hazugságnak tűnik, és nyomasztó az egész lénye. Ha egy picit is finoman rákérdezek, visszadobja felém, hogy követelőző vagyok, fájdalmat okozok neki, amikor meg bókolnia kell, akkor nagyon tudja mit írjon.
2023. ápr. 15. 14:08
2/21 anonim válasza:
Nem fog szakítani, csak friss punci kell neki.
3/21 anonim válasza:
Csak szexre hajt,hagyd a fenébe.
4/21 anonim válasza:
Azért azt jó tudni, hogy egyébként vonzónak találod.
5/21 anonim válasza:
Azért jó tudni, hogy mennyi kétbites szaladgál az utcán.
6/21 anonim válasza:
Szexre kellesz neki, manipulál csak Téged.
Én egyszer jártam így, sokkal sebezhetőbb, és gyengébb voltam lelkileg, mint most. Ezt használta ki, neki is volt nője, és UTÓLAG tudtam meg, hogy velem csalta. Hazudott, megvezetett.
7/21 anonim válasza:
Szállj ki még most, ha jót akarsz magadnak.
8/21 anonim válasza:
"nyomasztó az egész lénye"
Kell ő neked, főleg úgy, hogy még szenvedj is érte?
9/21 anonim válasza:
Mind ezt mondja. Meg, hogy majd ha a gyerek x éves lesz, akkor elválik.
10/21 A kérdező kommentje:
Azt mondja nincs gyereke, csak párkapcsolatban van, de nagyon köszönöm a megerősítést, rengeteget segített mindenki!
2023. ápr. 15. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!