Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy tőlem 20 évvel idősebb, párkapcsolatban élő férfi flörtölget velem rendszeresen, és ismerkedik párkapcsolati szándékkal, fog-e valaha szakítani az aktuális kapcsolatában?
"nyomasztó az egész lénye"
Egy ilyennel miért kell egy percig is foglalkozni?? Főleg hogy öreg is. És még kérdést is kiírni róla? Csak én nem értem? :D
Voltam ilyen férfi, és akkor bele mentem volna a kapcsolatba is, feldobva a jelenlegit. Viszont az élet úgy hozta, hogy helyre jött a kapcsolatom.
Tehát 50-50%
Mondjuk a nagyobb esély az arra van, hogy csak meg lennél párszor fektetve, és sztia.
Gec! én ezt kajak nem hiszem el 😀komoly a kérdés? Hogy? Miért? Kik a szüleid? Hogy a f@szomba lehet valakit úgy felnevelni, hogy ennyire naív legyen és egy párkapcsolatba levő emberrel egyáltalán megforduljon a fejedbe bármi.
2023… szerintem jöhet az atom nem kell tovább pusztítani ezt a bolygót el lesz ez nélkülünk.
Volt egy kollégám, rutinosan, szakmányban csalta feleségét. Rögtön, az elején közölte, nem válik, szereti a feleségét.
Neki teljesen természetes, hogy mindenkit megszerez, akit tud. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!