Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy tőlem 20 évvel idősebb, párkapcsolatban élő férfi flörtölget velem rendszeresen, és ismerkedik párkapcsolati szándékkal, fog-e valaha szakítani az aktuális kapcsolatában?
Figyelt kérdés
Vagy én szálljak ki mielőbb, mert csak át akar verni.2023. ápr. 15. 14:06
21/21 anonim válasza:
Én egyszer jártam így, sokkal sebezhetőbb, és gyengébb voltam lelkileg, mint most. Ezt használta ki
+ volt felesége, rögtön az elején közölte, hogy ő nem válik, szereti a feleségét.
Dettó! Velem is ezt történt!!
És nekem is ilyeneket mondott, hogy neki pozitív emberekre van szüksége.. .. és hogy "hisztizem" ha bármi miatt panaszkodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!