Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 éves anyaként már csak idősebb férfiaknak kellek?
A normálisak közül azoknak sem!
Olvasd a válaszokat: https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
Igen, valóban kevés az esélyed a korodbelieknél.
27-35 de még 40 éves korig is kevesen választanak gyerekkel rendelkező nőt.
ÉN sem jönnék össze 35 évesen.
Keress fiatal apukákat.
30 körül a férfiak és nők sem akarnak gyerekes társat, ha még családalapítás előtt állnak.
Bár így sem lehetetlen, bármikor jöhet egy szerelem, ahol ennyi nem számít.
Én mondjuk 4o korulivel tuti nem kezdenek a helyedben.
Anyukam a valas utan ket kisgyerekkel mindig korabeli ferfiakkal jott ossze. Az exevel akivel 7 evig egyutt voltak, kb 2-3 ev kulonbseg volt, a jelenlegi parjaval kb 12-14 eve vannak egyutt, talan egy evvel fiatalabb a ferfi nala, vagy egy evvel idosebb, mar nem tudom :D 45+ evesek, modern felfogasu vallakozok mindketten, a ferfi is boven megtehette volna 30 korul, hogy mast valaszt anno.
Szerintem a notol is fugg sok esetben, nyilvan ha egy leharcolt, stresszes anyuka hatasat kelted, akinek a gyerek minden masodik temaja, akkor nem fog olyan konnyen kialakulni a vonzalom.
Hát ez sajnos ilyen.🙂
Akkor kellene ezen elgondolkozni, amikor az első fickóhoz hozzámentek és gyereket szültök neki.
Ha úgy tetszik, akkor még az egekben van árfolyamotok, de ez az első gyerekkel és pár évvel később meredeken zuhan a hús piacon.
Miért vennél idősebb használt autót amikor ugyanannyiért megkapod a fiatalabbat újan?
Ki akarja más gyerekét nevelni évtizedekig, amikor egy kattintás és ott a másik nő?
Kb ahogy 9-es mondja.
Legyen 2 ugyanolyan gyönyörű nő. Mindkettő értéke legyen 1 millió dollár.
De az egyiknek lesz egy gyereke, de ennek ellenére ugyanolyan gyönyörű marad.
Noss, akinek gyereke lett az már csak 500 ezer Dollárt ér
Akinek nincs gyereke az továbbra is 1 milliót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!