Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 27 éves anyaként már csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

27 éves anyaként már csak idősebb férfiaknak kellek?

Figyelt kérdés
Van egy 3 éves fiam, sajnos nem alakult jól a kapcsolatunk az exel így szétmentünk fél éve. Azóta próbálok ismerkedni de csak 38-45 év közötti férfiak akartak eddig komoly kapcsolatot tőlem. Pedig van saját házam, munkahelyem, jól nézek ki, nem híztam stb.

#Randizás, párkapcsolat, párkeresés,
2020. júl. 4. 11:47
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
61%

"A gyerekem apjával semmi bajom, nem hagytak el, én léptem le, nem azért mert egy csóró csúnya szemét alak, hanem mert a személyiségében az utolsó pillanatozás és a mindent a karierre/sportra halmozás olyan mértéket öltött, amit nem tudtam tovább elviselni."

Pontosan ezaz, ha meg nem edz eleget, vagy nem keres jó, akkor azért lépsz le. Tehát te lelépsz, tök mind1 miért, csak más lesz az indok. Ki a franc akar úgy gyereket, hogy elszakítják tőle önző beteg nők? Ez a probléma, nincs elég nagy pofon az élettől jelenleg még, ami megtanítana felelősségteljesen szülni, családot alapítani vagy csak párt választani. Az asztalt ütöd te is, h mit képzel h nem lép velem párkapcsolatra donhujjan? Neked jár.

Én nem fogok veled. Miben vagy te másabb párkapcsolat terén, mint az élet más területén? Semmiben, ahogy nézem a válaszaid alapján. Vagy te, vannak a te igényeid, minden más levan szrva. Tök mind1 h családot tépsz szét, tök mind1 h kibe rúgsz bele, téged senki más nem érdekel saját magadon kívül. Melyik épeszű férfi akar egy ilyennel kapcsolatba kerülni? Te büszkén beköltöznél a jómódú fickó házába, azt még csak ki se lehetne tenni a gyerek miatt. Az olyanok mint te csak lehúznak, "meglopnak", meg követelnek. Szintén azt mondom én nem, én nem foglak "etetni". Szétzúztad a családod, büszke vagy rá és hülyének nézed azt aki ezt elmondja. Gratulálok. Majd ha valaki nem így gondolkodik a családról, akkor azzal lesz családom. 2 bites önző érdekemberekkel nem foglalkozok. Én tudok adni, te csak követelni tudsz. Tehát nem kapsz. Ennyi. Gondolom más is így van ezzel, hiába lúzerezel meg incelezel össze vissza. Nem. Ezt idővel egyre többet fogod hallani ahogy öregszel.

2020. júl. 4. 18:46
 22/22 anonim ***** válasza:
Ez miért gond? Legalább van, aki figyel(ne) rád...
2020. júl. 4. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!