Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 éves anyaként már csak idősebb férfiaknak kellek?
Gyerekes anya = felelősség a gyerek felett, az ideje 90%-a a gyerekre megy el. A saját élete a gyereke kb.
Gyerekes apa = 2 hetente láthatja a gyerekét 1-2 napra, az ideje 5%-a megy el a saját életétől.
Visszanyal a fagyi... Nekem se kellenél 1 zabigyerekkel, bárhogy is nézel ki. Nem finanszírozom a megsárlott pucád a termékével együtt. Arra ott az apa, viszont ha olyan fullos lennél, vagy bevállalós, akkor 1-2x meg hát. De gondolom az meg nem vagy. Szal így jártál, mert más se fogja máshogy gondolni...
Szerencsére nekünk nem is kell a férfiak többsége, meg ahogy ezen a fórumon látszik, más nőknek sem:)
Csinos vagy? Adsz magadra? Művelődsz/tanulsz tovább? Biztosan fogsz kelleni másoknak, keresd a tinderen, badoon, meg hát a közegedben az embereket. Ha neked megfelel a 11 év, akkor a 38 éves sem idős, csak mint az exed, de korodbeli férfiakat is simán találhatsz, millió párod lehet, csak annyit tegyél érte, hogy gyártasz egy profilt vagy elkezdesz mosolyogni arra, aki tetszik.
"Szerencsére nekünk nem is kell a férfiak többsége, meg ahogy ezen a fórumon látszik, más nőknek sem:)"
Ez csak egy menekülés részedről, ohh amúgy is "incel", "lúzer". Tudod mi a legszánalmasabb az egészben? Azért nézed le a "férfiakat", mert TE ELSZÚRTAD! Kizárólag te. Rosszul döntöttél kinek szülsz gyereket, és most mindenki hülye, aki ezmiatt a döntésed miatt nem foglalkozik veled. Elárulom, én aki itt szürke/kék weboldal mögött ül, millión felül keresek, 190cm magas,100kg-os (20 éve sportolok rendszeresen) fickó vagyok gyerek nélkül. Több nő akart már tőlem gyereket, de nem csináltam, majd annak aki nem úgy fog gondolkodni ahogy te vagy a többi 99%-nyi saját hibájából másokra mutogató "nő". Több házam/lakásom van, tinderen/való életben is sikeres vagyok/voltam a nőknél. Ha én itt vagyok, más is itt van hasonló vagy jobb paraméterekkel. Szóval lúzerezz, ha neked így könnyebb az életed, biztos te jobban döntöttél ugye? :) Látom...
Csatlakozom a 14hez.
Én nem vagyok milliomos, sem a legjobb parti. 28 éves vagyok, 350et keresek, van egy saját lakásom, kocsim.(igaz a lakást örököltem) 186cm vagyok, kb 1 éve elkezdtem kondizni, de csak magam miatt, nem azért mert annyira szarul néztem volna ki előtte.
Több lány is volt akivel lett volna lehetőségem összeházasodni és gyereket vállalni, de én mindig kihátráltam. Nem azért, mert félek a gyerektől. Éppen ellenkezőleg, félek hogy elvált apa leszek és ezek a nők nem bizonyították számomra hogy hosszú távon működne.
Mit csináljak egy gyerekes anyukával? Bőven van korom beli aki nem az. Nem személyes, csak szimplán nem.
Nekem korombeli a párom, igaz mindkettőnknek van gyereke, ezért is nem probléma.
Akik ennyire gyűlölködve írnak a gyerekes nőkről, azokkal általában senki nem áll szóba, ezért itt próbálják levezetni a frusztrációjukat. Próbálkozz szintén gyerekes férfiaknál, ők úgyis jobb pasik. (Mert ugye minden egyedülálló anyát jóképű alfa csinált fel és hagyott ott.)
Istenem, ki hol írta, hogy túl csórók vagytok nekünk vagy nem sportoltok eleget?
A keserűség, a mentalitásotok, előítéleteitek, a SZEMÉLYISÉGETEK miatt nem kelletek ahogy incelek vagy mittudoménkik sem azért.
A gyerekem apjával semmi bajom, nem hagytak el, én léptem le, nem azért mert egy csóró csúnya szemét alak, hanem mert a személyiségében az utolsó pillanatozás és a mindent a karierre/sportra halmozás olyan mértéket öltött, amit nem tudtam tovább elviselni.
Nincs időm mert edzenem kell, hogyan lesz több pénzem, soha semmi sem lesz elég jó neki..
Nem olyan tulajdonságok kellenek nekünk, amiket ti írtok(illetve a normális nőknek), hanem hozzánk passzoló személyiség, ami évek alatt sem változik. Kezdetben senki sem ilyen, amint új hatások érik, akkor az meglepetés mit hoz ki belőle, a legrendesebb fickóból is.
Rosszul döntöttem? Nem, egy teljesen átlagos férfitől lett gyerekem, akit szerettem, és a rossz tulajdonságai ellenére is örülök, hogy a gyerekemben van belőle is. Örökké tartott e a kapcsolat? Nem, de nem is bánom, iszonyú mázli kellett volna, hogy örökké tartson, vagy rengeteg kompromisszum.. tragédia e, hogy egyedül vagyok a gyerekemmel? Dehogy, ki éli meg annak? Klassz gyerek, imádom, képes vagyok megoldani, hogy jó legyen az életünk. Az anyja meg az apja nem alszik egy ágyban, én nem érzem, hogy ez rémes lenne, nem ideális, de nem rémes. Tudjátok mikor volt rossz? Mikor boldogtalan voltam a viták miatt, a kapcsolati(nektek apró, nekem jelentős) ki mit mikor csinál vagy nem csinál vitákból, ha lement két csokiért és elfelejtette, csak egy doboz cigit vett magának, engem zavart. Ha tőlem eltérő véleménnyel volt bármilyen számomra fontos dologról, engem zavart.
Nekem nem volt elèg jó. Egy átlagos férfi nem elég jó. Nem a külső, hanem a belső dolgai miatt.
Sajnálom, ha azt hiszitek a testetek vagy a pénzetek miatt lesztek megfelelők a másik számára, a gondolataitoktól lesztek azok. Azok pedig folyamatosan változnak. Ha nem egyszerre, egyirányba a másikéval, akkor csak kompromisszumot lehet kötni. És ki az, aki feladja azokat a dolgokat, amik szerinte jók neki és a gyerekének, hogy a másikkal megmaradjon a kapcsolata..
Hát így mennek tönkre a dolgok. A gyereknek elég az olcsó kínai cipő, mert kinövi? Szerintem nem, hatalmas a különbség cipők közt, mennyire jó bennük lenni. Futná rá, de nem akarja. Elvi kérdés, gyereknek drága bőrcipőt nem. Nálam is elvi kérdés, gyerek is érdemel olyan kényelmet, amit én.
És ez csak egy apróság..
Aki kapcsolatban marad évek alatt az vagy mázlista, egy a millióból, vagy megalkuszik.
17.-nek.
ŐSZINTÉN!
Szerinted 100-ból hány nő ad esélyt, egy talán komoly kapcsolatra egy minimálbéres srácnak? Pláne, ha gyereke is van a nőnek.
Meg itt 100-ból 99 leírja, hogy neki MAGAAASSSSSS pasi kell, akkor is, ha ő egy 150-es törpilla.
Szóval?
Kit érdekel mit csinálnak mások? Lehet valaki elutasít a minimálbéred miatt, más meg azért fog elutasítani mert pl 12-14 órás váltásban dolgozol, vagy mert vendéglátózol hétvégente, és hétköznap lennél szabad. Másnak meg teljesen rendben van a minimálbéred, meg a hétköznapi munkavégzés.
Ismerek alacsonyabb pasi-magasabb csaj párokat is, meg egymagasakat is.. Nem a magasságuk miatt szerettek még egymást, vagy jöttek össze. Nekem pl vonzóbb egy magasabb férfi, de tetszett már velem egymagas is. Sokan sokféleképpen működünk, sokan sokfélét akarunk, nemtől, kortól, bármitől függetlenül, fogsz találni nem is egy olyat, akinek kellesz.
Lehet nyugodtan hajtani a diáklányokat is, fogtok majd találni olyat, aki 30as pasit akar. Nem mind, nem feltétlen a többség, de lesz ilyen. Ettől még nem mindenkinek kell mindenki, és ez nem is baj, nem szabad úgy beszélni, mintha mindenki őszinte véleményét ismernénk, és ha párét ismerjük is, az nem határozza meg a többiekét.
Ha nagyon tippelnem kell, szerintem 100 random nőből(18-99ig, mélyszegénytől a gazdagig, etnikumtól függetlenül, vékonytól a kövérig) legalább a fele elfogadná ezt a tulajdonságot, ha minden más passzolna. Sőt, munkanélküliként is kellenél kb a felének, ha minden más passzol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!