Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Milyen volt a szakítás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt a szakítás?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, hogy szakítás előtt állunk a párommal. Másfél éves kapcsolatról van szó, és már egy ideje foglalkoztat a gondolat, hogy ennek a kapcsolatnak vége lesz hamarosan, nem működik, és már egészen elengedtem, beletörődtem, és úgy állok hozzá, hogy lesz ami lesz, de nekem ez már nem a menthető szint.

Nem tudom, hogyan álljak hozzá ehhez az egészhez, ahhoz képest, amennyire túldramatizálom a dolgokat, most nagyon jól állok hozzá.

Szerintetek? Ti hogyan álltatok hozzá a szakításhoz?

tegnap 21:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem állj hozzá pozitívan. Ha már úgy érzed, hogy semmit nem jelent neked a párod, akkor jobb előbb túl lenni rajta, és nem rabolni egymás idejét.

A szingli élet nyilván más, lehet, hogy lesznek olyan napok, amikor majd egyedül érzed magad. De ilyenkor érdemes valami hobbit találni, tanulj valami újat, válts munkahelyet, foglald el magad.

tegnap 22:07
 2/6 anonim ***** válasza:
90%

Ha menthetetlen miért nem szakítasz? Mit kell ezen gondolkozni?

Ez is csak azt mutatja, hogy nem akarsz szakítani.

tegnap 22:17
 3/6 A kérdező kommentje:

Mindketten el vagyunk foglalva, kevés időnk jut igazából sok dologra. Találkozni fogunk és meg fogjuk beszélni.

#1 nem arra gondolok, hogy nem jelent már számomra semmit. Most is többször érzem magam egy kapcsolatban szinglinek, pedig ez nagyon nem jó..

tegnap 22:23
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Én altalában akkor szakitok ha már az ia zavar hogy egyáltalán levegőt vesz a másik. Szoval mikor a másikat már elviselni se virom kb.

Akikkel csak vegetálok azok meg altalában jók arra hogy addig elüssem az időmet amig nincs másik. Nem csinálok szakítós drámákat ilyenekkel, nyilván mindketten tudjuk hogy csak vegetálás kinlódás az egész mert neki meg nekem sincs más.

ma 07:13
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
*ha már az is
ma 07:14
 6/6 anonim ***** válasza:
54%
Tök mindegy, ne máshoz mérd az érzelmeidet.
ma 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!