Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Vajon szeret vagy sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon szeret vagy sem?

Figyelt kérdés

Megpróbálom tömören össze foglalni.

Munkahelyemen felújítás volt, ahova jöttek srácok

Aztán az egyik munkatársam ki találta hogy ő össze hoz ott valakivel

Meg is lett a munkatársam alanya egy (L) nevezetű, neki oda adott egy cetlit hogy engem hogy hívnak, beszélgettünk fbn, néha melóhelyen is, de úgy nem igazán nyerte el a tetszésemet, csak külsőre tetszett

(Eközben én: volt valaki (Sz) aki tetszett nekem, aztán közelebbről megláttam a fejét és már nem xd, na ő L haverja volt)

Elég gázos így a story, csak le írom hogy jobban értsd majd

Aztán egyszer Sz hozzám szólt, le hívott cigizni, tök jól elbeszélgettünk, nagyon szimpatikus volt nekem...

De úgy gondoltam, hogy ő jó lesz egy tök jó barátnak

Most egy kis ugrás mert semmi érdekes nincs itt

Elbucsuzott tőlem Sz és megcsokolt

Tetszett, de gondoltam többet nem fogunk találkozni, hisz ő messze lakik

Másnap elhívott valaki randizni, elmentem vele, az nap este már lekoptattam mert egyszerűen nem tudtam kiverni Sz-t a fejemből

Sokat beszélgettünk Sz-szel, pár hónapig húztuk, végül találkoztunk, minden tök jól ment pár hónapig megint csak dumáltunk

Utána minden hétvégén le jött hozzám, és kb olyan volt mint egy barátság extrákkal, de ő a barátnőjének tartott elvileg....

Mivel Pesten lakik, így nehezen hoztuk össze a talikat, szombat este jött, vasárnap reggel ment, mert én általában dolgozom vasárnap. 1 hónapban 1 vasárnap szabad nekem, akkor volt itt tovább, délutánig

Volt hogy többször kértem hogy maradjon meg pár órát ezen az egy vasárnapon 1 hónapban egyszer... mindig húzta a száját... sokat sírtam és könyörögtem... azt éreztem nem vesz engem komolyan... de közben így szeretlek úgy szeretlek stb.

Aztán volt hogy én geltekenyiteni akartam elég csúnya módon. Pont rám írt az exem úgyhogy kapora jött hogy hihető legyen a story, olyanokat mondtam neki hogy akkor majd jön hozzám az exem és majd ő kielégít stb, hogy hátha észbe kap hogy elveszíthet engem, a figyelmét akartam magamra felĥivni

Aztán vasárnap csak hulyesegbol valamit csináltunk a telefonján, és elkalandoztam az insta felé ott egy beszélgetéshez

A csaj az exe volt(online csak)

Egyszer már láttam őt, kommentált egyik képe alá, csak rá kérdeztem azt mondta barát

Sosem kutakodram, bíztam benne vakon

Olyan üzeneteket(augusztusi) láttam meg, idegemben csak pár mondatot bírtam elolvasni, hogy írta neki hogy nappal szerelmes kislány, éjszaka meg hangos.....

Meg hogy szaladna hozzá.... de ugye nem tud mert a csaj ukrajnaban el....

És a többi üzenet ki tudja mi volt...

Azóta meg kb csak az megy hogy én mondogatom neki ezeket a dolgokat, ő elméletileg helyre szeretne hozni, eddig nem tudott engem komolyan venni mert azt érezte hogy ő csak B opció, és azt hitte én nem gondolom vele komolyan.....

Volt még egy nehézség a szülei elég hogy mondjam...szigorúak, tiltották tőlem, nem volt saját fizetése se stb, nehéz időszak volt ez is, de valahogy megküzdöttünk vele. Most már van saját fizetése, és végül már nem tiltották tőlem a szülei, legalábbis ő ezt mondja.

Voltak közben boldog pillanataink, és igyekeztünk helyre hozni a dolgokat, jól is éreztük magunkat.

Sok mindent én is nagyon elrontottam negatív voltam, már mikor jött hozzám akkor is, arra gondoltam hogy nem sokára elfog menni, és ez az egész talira rá tette ezt a negatív hangulatot. Ha valami bajom volt egyből letámadtam őt, és nem szépen mondtam neki hogy valami nekem nem jó, és beszéljük meg. Mindig támadtam őt minden apróbb hibáért is. Elhiszem hogy elment a kedve. Lehettem volna megértőbb, türelmesebb.

De neki ez az első kapcsolata.

Most ott tartunk hogy szakított velem.

Mondta néha próbáljuk meg, aztán utána már mégsem akarja, mondta hogy mindent bele ad, utána már semmi.. úgyhogy ilyen össze vissza beszélt sokszor, és olyan volt mintha nem tudná eldönteni hogy mit akar.

Ő nem független a szüleitől még, szerintem érzelmileg sem.

Nem tudom mi lehet a probléma. Most már azt mondja hogy nem szerelmes belém. Barátom akart lenni.

Azóta találkoztunk, és direkt próbáltam oldani a feszültséget, nem a problémákról beszéltünk , hanem jól éreztük magunkat, láttam rajt hogy ő így jól érzi magát. És szerelmes dolgokat véltem felfedezni benne.

Szoktunk beszélni, de én inkább kb sírok neki, hogy nem hiszem el hogy ez történt velünk. Ő olyan hogy inkább jobban érdekli hogy a másiknak hogy lenne jobb stb, és nem az hogy ő mit is szeretne igazán.

Most sikerült belőle azt ki hoznom hogy szeretné ha pár napig nem beszélgetnénk hogy le nyugodjunk. Bár nekem nincs miért.

Én új kezdetnek fognám fel, és megtudnám bocsátani neki a múltat.

Most nagyon rossz, érzem és reménykedem hogy még lesz ebből valami. :(

nov. 9. 13:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Őszinte leszek: már a felénél elvesztettem a fonalat és nem is bírtam végigolvasni. Szerintem ha kicsit már leülepedtek benned a történtek akkor írd ki újra a kérdést sokkal rövidebben.
nov. 9. 14:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha szeretne, azt tudnád és éreznéd.

"megtudnám bocsátani neki a múltat" - Mit kéne megbocsátanod és minek?

nov. 9. 14:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy, mert nem egyeztek. Vége, fogadd el inkább.
nov. 9. 15:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
nov. 9. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!