Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsért jöttem, a férjem és én 5ev házasság után pár hónapja el váltunk van egy közös 4 éves kislanyunk. A volt férjemnek elmondása szerint van egy komoly kapcsolata de én vissza akarom szerezni Ot ?
Lépj túl rajta. Olyan után ne fuss, aki nem szeret annyira, hogy legalább megpróbáljátok. Nehéz, de inkább zárd le ezt az 5 évet, és kezd új életet. Különben a következő 5 éved depresszióba fog hajtani.
Van egy gyermeked. Koncentrálj rá. Ő sokat fog segíteni lelkileg. Adj magadnak fél évet, ne foglalkozz az exeddel. Figyeld meg, fél év múlva egészen másképp látod a helyzetet. Addigra tisztul a kép előtted.
Az exem is ezt játszotta el. Előbb szakított és elköltözött a gyerekkel, majd amikor látta hogy alakulóban van egy új párkapcsolatom, elkezdett nyitni és győzködni, hogy próbáljuk meg újra a gyerek miatt. Annyira elrugaszkodott a valóságtól, hogy már lakásokat kezdett nézni egy közeli városban, ahol összeköltözhetünk.
A fejében teljesen természetes volt, hogy ő szünetre megy és utána minden úgy folytatódik, mintha semmi nem történt volna.
Miután elutasítottam, teljesen begőzölt és visszaköltözött a szüleihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!