Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon szeret még? Mit tegyek?
Igaz csak 2 hónapja vagyunk együtt a párommal,de én már 3 éve szeretem őt.Teljesült az álmom,magyarán,s most az "enyém".Enyém,de mégse.Elkezdődött a suli.Zsúfolt az időrendje.
Hetente max 1 találkozunk pár órára.Én minden nap hívom,elhalmozom szerelmes sms ekkel.Lehet már az idegeire is megyek.Mikor találkoznk mindig viszek neki virágot vagy csokit.De kezdem úgy érezni,hogy ő nem szeret engem s csak sajnálatból vagyunk még együtt.Hetente kb minimum 2x eljátsza,hogy "találkozunk".Aztán a találkozó előtt pár órával meg lemondja a talit.Nagyon ritkán ír...
Nem hiányzom neki,esetleg más lehet a dologban?
Segítsetek!
Lányok főleg ti. 16/F
Istenem, a szerelem vak. De nálatok nagyon.
Én úgy látom, hogy csak kihasznál. Ha nincs rá rettentő nyomós oka arra, hogy pár órával a tali előtt lemondja, akkor én már nem bíznék benne annyira. Ha ezt hagyni fogod, a legközelebbi valószínű hogy az lesz, el sem megy a randira, és nem is szól. Játszik veled.
Lehet, hogy titokban másba szeretett bele.
Nem mondom, hogy add fel, beszéljétek meg.
18/L
csk lazíts egy kicsit ne nyomulj ennyire. Fordított esetben is uncsi lenne, ha mindennap menne a csaj egy doboz csokival. Te is ráunnál.
A kövi találkozót mond le te.
A kicsit tartozkodó viselkedés csodákra képes:-)
35 nő
Visszagondolva 16 éves koromra engem és a csajomat még a Nasa mérnökei sem tudtak volna szétbogozni úgy egymásba voltunk fonódva.
Neked ő nem a csajod, csak a csokit szereti. Ne adj neki több csokit se szerelmes üzeneteket.
Azért nem találkoztál csak heti egyszer a szerelmeddel mert nem akartad hogy unalomba fulladjon a dolog? Micsoda ravasz női logika.
Szexelni két évente egyszer? Az biztosan belterjesebb lesz mint kétnaponta.
Szerintem ne lelkesedj ennyire, mondd le a következő talit, hadd hiányozz neki ha tényleg szeret. De semmiképp se kérdezgesd hogy van-e más meg ilyenek, mert akkor még idegesítőbb leszel a féltékenykedéssel. Egy bizonytalan pasi nem vonzó.
OFF: Miért "párom"-oznak már a 16 évesek is? Barátnőd, mondd ki, ez a páromozás olyan nemtom... felnőtteskedő de közben meg személytelen :(
Hogy vajon szeret-e még kérdést, szerintem a párodnak kéne feltenni.
A legközelebbi találkozásnál ülj le vele és mond el neki azt, amiket ide leírtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!