Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 13/l vagyok és van egy...

Egy 13/l vagyok és van egy "pasim" és nem tudom, hogy szeret e még. Vajon szeret?

Figyelt kérdés
Három éve iskolát váltottam,mert igazából buktam :( és ezt senki sem tudta meg egészen eddig most 6.os vagyok és most kiderült ,mert az egyik osztálytársam ismeri a volt oszt.társam és beszélt vele és elmondta neki,hogy ő 7-es és én buktam és most a "pasim" is megtudta és szerintetek mi lessz?mit tegyek?vajon mit érezhet?nem tudom:'( szerintetek még szeret?
2010. márc. 11. 20:11
 1/10 anonim ***** válasza:
83%

Ez nem lehet ok arra hogy ne szeressen.

De neked ilyen korban minek még barát?

2010. márc. 11. 20:16
 2/10 anonim ***** válasza:
93%

Inkább tanulj, mint pasizz, mert megint bukás lesz a vége.

Igen, lesz, 1db sz-szel és ezt azért már tudnod kellene.

Bocs, de ez a véleményem.

2010. márc. 11. 20:17
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Hát nagyon komoly pasid lehet ha ennyire nem vagy vele őszinte.
2010. márc. 11. 20:20
 4/10 anonim ***** válasza:
90%

Én is 13 vagyok.

1.Már így írod,hogy "pasim".

Akkor miről beszélünk??

2.Felmerül benned a kérdés egy ilyen ügy miatt,hogy szeret-e még??

Még mindig van miről beszélni??

Gondolkozz el és inkább tanulj,de tényleg.

2010. márc. 11. 20:21
 5/10 anonim ***** válasza:
62%
ki nem szarja le a kínodat
2010. márc. 11. 20:24
 6/10 anonim ***** válasza:
57%
Miért ne lehetne "pasija"? Nyílván nem az a klasszikus értelemben vett kapcsolat. De attól még ellehetnek egymással. Nem szex meg hasonlókra gondolok...óvodás szerelme is volt az emberek többségének
2010. márc. 11. 20:25
 7/10 anonim ***** válasza:
88%
Rá érsz még "pasizni".Hidd el,hogy 4-5 év múlva már nem lesz kényelmetlen ,ha el kell mondanod egy fiúnak,hogy 1x megbuktál.Ellenben ha nem a tanulással foglalkozol most,és még egy párszor előfordul a bukás,az már ciki lesz.
2010. márc. 11. 20:26
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha hasonlóan "jótanuló" mint te, akkor valószínűleg nem fogja érdekelni, talán vagánynak is tartja. Ha viszont értelmes gyerek, akkor lehet hogy csalódott benned, de jobban járna mással, aki felfelé húzza, nem lefelé.
2010. márc. 11. 21:29
 9/10 anonim válasza:
38%
Csak arra vár hogy betöltsd a 14et és már teszi is bele a szűk hamvas szűzpuncikádba a farkát aztán otthagy egy olyanért aki nem bukott meg 10évesen. De ha szerencsés vagy nem várja meg a 14et sem és megy a börtönbe
2010. márc. 12. 01:11
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Remélem kihajít, mint macskát..., mert nem vagy őszinte hozzá!
2010. márc. 12. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!