Vajon szeret még igazán a párom?
az élet már csak ilyen...a lányregényekben persze minden rózsaszín..de annak ne dőlj be...
én pasi vagyok, ezért ajánlom figyelmedbe: gondolkozz, milyen volt, amikor megismerted? most milyen? ha lompos, nem mos fogat, szőrös(borostás nem csrél gatyát, nem használja a bidét, nem fürdik, szürcsöl, piszkálja az orrát, meccsre jár verekedni, horkol, ha részeg, böfög, ..ha csak teát főz, azt is azért mert beteg vagy, vagy mosogat...hááát...nem tudom..
a szex az tényleg fontos, de kérdés mennyire jó az ágyban? csak Te hiszed, vagy tényleg aranyos..?
van min töprengeni..ha nem kapod be a legyet mostanában, akkor nincs baj..egy-két évet várj...kirándulás, billiárd, sport, bicikli, autó, kert...ez talán egy picit közelebb hoz(na)
szerencsét...
Egyszerűen magyarázd el neki, hogy az ölelés fontos! Tovább életben tartja a kapcsolatot, a szerelmet, meg úgy alapba mindent.
Volt is az újságba, hogy napi 2 ölelés (reggel mikor elváltok meg este mikor elalusztok) annyi kell egy kapcsolatnak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!