Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon szeret még igazán a párom?

Vajon szeret még igazán a párom?

Figyelt kérdés
Élettársammal már 4 éve együtt vagyunk (28 éves nő vagyok), mostanában biztos unalmas vagyok számára, szinte eltelik úgy nap,h egy puszit, ölelést sem kapok. Ha már nem bírom, én szoktam kezdeményezni. Ma meg is kérdeztem miért van ez így. Azt mondta, neki ez nem hiányzik. Persze a szexet szereti. Más dologban figyelmes, pl. főz teát ha beteg vok, segít a házimunkában, stb. Lépjek le, vagy éljek tovább ilyen unalmasan? Vélemények?
2012. febr. 3. 17:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A kapcsolat elején még ég a tűz, a hónapok, évek elteltével szeretetté szelídül az egész. Ti ezt tényleg nem tudjátok? Persze, hagyd el, aztán a következő pasidat is, amikor már nincs szerelem, csak szeretet. Istenem.
2012. febr. 3. 17:56
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Figyelmes pasit elhagyni vétek lenne. A több tucat várakozó hamar lecsapna rá!
2012. febr. 3. 18:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Abban igaza van az elsőnek hogy a szerelem lassan szeretetté alakul, de az hogy még egy jóreggelt puszit sem kap monjduk egész nap, szerintem nem jó. Nem azt mondom hogy halmozzon el téged, de kicsit mintha túl természetesnek venné hogy ott van veled.
2012. febr. 3. 18:06
 4/8 anonim ***** válasza:

az élet már csak ilyen...a lányregényekben persze minden rózsaszín..de annak ne dőlj be...

én pasi vagyok, ezért ajánlom figyelmedbe: gondolkozz, milyen volt, amikor megismerted? most milyen? ha lompos, nem mos fogat, szőrös(borostás nem csrél gatyát, nem használja a bidét, nem fürdik, szürcsöl, piszkálja az orrát, meccsre jár verekedni, horkol, ha részeg, böfög, ..ha csak teát főz, azt is azért mert beteg vagy, vagy mosogat...hááát...nem tudom..

a szex az tényleg fontos, de kérdés mennyire jó az ágyban? csak Te hiszed, vagy tényleg aranyos..?

van min töprengeni..ha nem kapod be a legyet mostanában, akkor nincs baj..egy-két évet várj...kirándulás, billiárd, sport, bicikli, autó, kert...ez talán egy picit közelebb hoz(na)

szerencsét...

2012. febr. 3. 18:09
 5/8 anonim ***** válasza:

18:09

Teljesen egyet értek!

2012. febr. 3. 18:12
 6/8 anonim ***** válasza:

Egyszerűen magyarázd el neki, hogy az ölelés fontos! Tovább életben tartja a kapcsolatot, a szerelmet, meg úgy alapba mindent.

Volt is az újságba, hogy napi 2 ölelés (reggel mikor elváltok meg este mikor elalusztok) annyi kell egy kapcsolatnak).

2012. febr. 3. 18:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Ritka az a pasi,aki hosszútávon figyelmes,becsüld meg.
2012. febr. 3. 18:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem az a legjobb, ha megpróbálod megbeszélni vele, hogy neked mi hiányzik, ha szeret, valamennyit változhat, de azt ne várd, hogy teljesen, ha alapvetően nem ilyen. Mindenkinek más a szeretet nyelve, az hogy neki ezek a dolgok nem hiányoznak, még nem azt jelenti hogy nem szeret. Ha fontos neked, és minden más jól megy köztetek, szerintem emiatt ne hagyd el, bár nehéz megítélni, mert abból, hogy azt írtad, unalmas a kapcsolatotok arra következtetek hogy nem csak az a probléma, hogy nem puszil vagy ölel meg gyakrabban. Szerintem ha szereted, próbáld meg felrázni egy kicsit, csináljatok együtt dolgokat, légy kreatív! Persze, ha egy kapcsolat rossz, azt kár erőltetni, inkább még az elején lépjen az ember ,mint 1-2 gyerekkel, viszont mi nők hajlamosak vagyunk kicsit túldramatizálni a dolgokat... szerintem ne hamarkodd el a dolgot!
2012. febr. 3. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!