Szerintetek fog keresni? Annyira félek. Mire gondolhatnak ilyenkor a pasik? Vajon szeret még, találkozunk még valaha?
Tegnap összekaptunk a barátommal, oké beismerem én voltam a hibás, hisztiztem neki, meg csúnya dolgokat vágtam a fejéhez... tegnap mondta is hogy akkor ma ne találkozzunk, higgadjunk le mind a ketten, és a mai találkát tegyük át vasárnapra.
Azt mondta kicsit mérges rám, nem érti miért kell folyton hisztiznem, és nem érti miért jutunk folyton a vitáig, főleg hogy a semmiért kötök belé.
És ő nem arra van kitalálva, hogy vitázzak vele, és ő ezért nem jön át.
Szóval ma nem kerestük egymást, de megőrülök:(
annyira ideges vagyok, félek, remeg a gyomrom, fáj a fejem.
Nem találom a helyemet... és csak azon pörög az agyam, hogy vajon keres-e még valaha, ha igen mikor...? találkozunk-e még valamikor... vagy hogy szeret-e még egyáltalán vagy örökre meggyűlölt?
Nemkell bunkózni, csak egy kérdést tettem fel, hogy másnak erről mi a véleménye, de nemkell egyből nekem ugrani.
Ha jól tudom ezen az oldalon kérdezni lehet, a többi kérdés sem értelmesebb...
Te vagy az, aki délelőtt is kiírta ezt a kérdést és tanácsot kért, hogy keresse-e ma a párját vagy ne?
Ha egyszer áttettétek a találkát vasárnapra, akkor mi a gond? Majd holnap keres.
Egy hiszti miatt nem fog otthagyni, de sok hiszti, állandó aggódás, ráakaszkodás miatt igen. Az ugyanis hosszútávon nagyon terhes mindenkinek.
Szia!
Ha ma találkoztok, akkor nincsen semmi gáz!
Kérj bocsánatot, őszintén, ha látja rajtad, hogy tényleg bánod a dolgot, akkor nem fog utálni, nyugi!
És remélem, ez jó jel volt, hogy többet nem kell hisztizned!!!
Igen találkozunk, nemsokára ideér.
De őszintén szólva...nem igazán tudom hogyan viselkedjek. mosolyogja, legyek vidám? vagy maradjak csendes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!